Vanhemmat pääsevät vahtimaan lastensa pelaamista Nintendo Switch -konsolissa älypuhelimella

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216
Pelialan pioneeri Nintendo valmistautuu tuomaan uuden Switch-pelikonsolinsa markkinoille 3. maaliskuuta. Suurena Nintendon pelien, kuten Marion ja Zeldan fanina odotan konsolia varsin mielenkiintoisissa tunnelmissa, vaikka en ole omistanut varsinaista pelikonsolia sitten Nintendo Wiin. Olen ”tyytynyt” Nintendon käsikonsoleihin. Mutta se henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sitten itse uutisen aiheeseen: Nintendon uuteen älypuhelinsovellukseen.

Nintendo on tuomassa iOS– ja Android-pohjaisille älypuhelimille Nintendo Switch Parental Controls -sovelluksen, joka mahdollistaa lasten pelaamisen hallitsemien suoraan omasta puhelimesta mistä ja milloin vain. Keskeisimpänä ominaisuutena vanhemmat voivat määrittää, kuinka monta tuntia päivässä Swtich-konsolilla voidaan pelata. Kun tämä aika täyttyy, saa pelaaja ruudulle ilmoituksen, että pelaaminen olisi aikana lopettaa. Jos pelaaminen ei lopu, ilmoittaa Nintendo Switch Parental Controls -sovellusta tästä ja tarvittaessa vanhemmat pystyvät ”lukitsemaan” konsolin, jolloin pelaaminen viimeistään estyy.


Nintendo_Switch_Parental_Controls_s.jpg


Nintendo älypuhelinsovellus on yllättävän monipuolinen ja sen avulla vanhemmat voivat säätää erikseen jokaiselle päivälle peliajan. Näin esimerkiksi arkipäiville voidaan pelirajaksi asettaa kaksi tuntia ja viikonlopulle, kun vapaa-aikaa on enemmän vaikkapa kolme tuntia.

Sovelluksen myötä vanhempien ei tarvitse arvailla, mitä pelejä lapset tykkäävät pelata, sillä applikaatio näyttää suosituimmat pelit. Tarvittaessa pelaamista voidaan rajoittaa myös ikärajojen mukaan, jonka lisäksi myös online-pelaamiseen on mahdollista puuttua.


Mac Rumors, Nintendo Switch Parental Controls App Will Let Parents Remotely Control Switch Console

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom