Mobiili.fi Vanhat Skype-versiot Windows 10:llä lakkautetaan – uuteen päivitettävä, mikäli mielii...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/5/18.

 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  4810
  Tykkäykset:
  8
  [​IMG]

  Microsoft on ilmoittanut, että Skype-viestintäsovelluksen vanhemmat versiot lopettavat Windows 10:llä toimintansa loppukuusta. MSPowerUser muistuttaa, että sovellus kannattaa päivittää, ellei halua menettää muun muassa vanhoja keskustelujen lokitietojaan.

  Euroopan Unionin uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25. toukokuuta, eli varsin pian. Sattumaa tai ei, Skypen vanhemmat versiot lopettavat toimintansa Windows 10:llä tuona samaisena perjantaina. Microsoft on ilmoittanut, että sovellus on päivitettävä tuoreempaan versioon ennen vanhempien lakkauttamista, tai on vaarassa menettää omat keskustelulokinsa ja -historiansa peruuttamattomasti.

  EU:n tietosuoja-asetus vaatii toimijoilta tarkempaa sitoutumista muun muassa ihmisten yksityisyyden varmistamiseksi. Voi olla, että vanhemmat Skype-versiot eivät uusia vaatimuksia täytä, joten Microsoft on katsonut parhaaksi lopettaa niiden toiminta kokonaan.

  Microsoft on lähettänyt sähköpostia kaikille Windows 10:llä liian vanhaa Skype-versiota käyttäville muistuttaakseen päivittämisen tarpeellisuudesta. Uudempi Skype tarjoaa myös vakaamman käyttökokemuksen ja paremman tietoturvan, joten päivittäminen on järkevää siltäkin kannalta ajateltuna.

  Windows 10 -käyttäjän voivat ladata tuoreimman Skype-version täältä.

  Linkki Mobiili.fi:n uutiseen
   

Jaa tämä viestiketju