Vanha teema P990i:een?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja mobben, 26/10/06.

 1. mobben

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/02
  Viestit:
  74
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Uuden P990i:n käyttöliittymä ei oikein miellytä. Haluaisin vanhan hyvän P910 systeemin jossa ylälaidassa on pikalinkit, ja esim tekstiviestin kirjoituksessa copy-paste ominaisuudet olisivat suoraan "alanuolesta" saatavilla eikä monen valikon takana. Kuinka hyvin P990i:n saisi siis vanhaan käyttöliittymään? Myös "animoitu" kursori (tai riviosoitin) hidastaaa ihan turhaan käyttöä.

  Sitten, miten musiiikkia voi kuunnella ja käyttää esim nettiä samaan aikaan? itselläni katkeaa musiikki kun poistuu soittimesta päävalikkoon!
   
 2. Blur

  Blur Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  9/9/02
  Viestit:
  1866
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  -
  Ainakin minulla on M600i:n musiikkisoittimessa valinta kun musiiki soi niin valikosta Pienennä. Moniajona käyttänyt monta kertaa soitinta, nettiä, irciä ja messengeriä samaan aikaan. Java vain näyttäisi vievän tehoja niin paljon, että täytyy ekaksi laittaa javasoftat päälle ja sitten vasta netti ja musiikki.
   
 3. Andreas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  508
  Tykkäykset:
  0
  Tosiaan älä poistu soittimesta sillä nuolinapilla vaan sillä pienennä -napilla, niin toisto jatkuu.

  Nettisovellus (itse asiassa Operan selain) on ainakin nykyisellään niin muistisyöppö, että sen kanssa voi tuo siltikin tapahtua (musiikkisoitinohjelma suljetaan kun Opera vaatii niin paljon muistia). Toivottavasti tulevat softapäivitykset korjaavat tuon ongelman.

  Vanhaa P900/P910 -mallista käyttöliittymää tuskin saat takaisin.
   

Jaa tämä viestiketju