Valvontakameraohjelma/turvapuhelin kännykässä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja taju, 21/5/09.

 1. taju

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/04
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Täällä on aiemminkin ollut keskustelua noista valvontakameraohjelmista. Sainkin täältä hyviä linkkejä niihin. Olen niitä muutamaa testaillutkin ja toimivatkin jollain tapaa. Nyt olen etsinyt ohjelmaa, mikä hälyttäisi, kun kameran liikealueella ei tapahdu tiettyyn aikaan yhtään mitään liikettä. Olisi mainio työkalu vanhusten valvontaan, jos jotain sattuisi. Siis toimisi päinvastoin kuin perinteinen valvontakamera. Nuo varsinaiset turvapuhelinratkaisut ovat turhan kalliita.
  Onko kukaan törmännyt tällaiseen?
   
 2. arjal Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/04
  Viestit:
  671
  Tykkäykset:
  37
  Nyt tarvitsisi saada kuvaa/videoo ja mieluummin vielä niin että materiaali voitaisiin tallentaa 100mm putken sisältä noin 20 metrin päästä. Voi olla langallinen tai langaton kamerapää. Tallennukseen/katseluun voisi yhtä hyvin käyttää kännykkää, tablettia, virtuaalilaseja... Onko kellään ehdotuksia?
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tonkokoisee putkeen sopii monikinkamera, kai lähinnä rahasta ja laatutoiveesta kiinni. Halvoista tallentavasti ja ei tallentavista komposiittivideo ja IP kameroista, viemärimönkijöihin.

  Sillä tietenkin väliä onko putki missä, miten ja millainen ja mistä ja miten sen kameran asentaa ja mitä sillä pitäisi kuvata. Tyhjä ja suht pudas se ilmeisesti on ?

  halpakameraa löytyy varmaan jo jostain Clas Ohlson tyyppisistä ja parempaa tarkoitukseen valmiiksi sopivaa sitten asiaan erkoistuneimmistä liikkeistä. Jos tiukka harraste budjetti ja elektorniikka/koodaus kokemusta niin voi myös harrastella ja rakennella haluttua.

  Puhelimen voi myös putkeen tunkea, moni sopiikin tuollaiseen putkeen, mutta jos kuvaus suunnalla väliä voi luurien pituus tökkiä, kun harvoin enään kääntyviä kameroita, lisäksi pitäisi varmistua että verkkoyhteys toimii (wifi/gprs).
   

Jaa tämä viestiketju