1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Valokuvakansion pakkaus ja lähetys

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja 45996, 10/7/15.

 1. 45996 Vieras

  0   0   0

  Lähetin muutama päivä sitten sisareni tyttären tyttären rippijuhlista kuvia Windows 8 tietokoneelta. Kuvia oli 14 kansiossa Menin omiin Windows valokuvakansioihin ja valitsin keltaisen rippikuvakansion ja klikkasin hiiren oikealla puolella avaamatta kansiota. Tuli valikko josta valitsin lähetä ja sieltä toiminto pakkaa zip tiedosto. Tuli uusi kansio jossa oli vetoketju. Sähköpostiviestiin valitsin tämän vetoketjukansion liitteeksi. Sisar valitti että ei saa auki sitä Googlen gmailissa . Hänellä on Acerin androidtabletti ja tiedosto aukesi Astro-ohjelmalla. Minun Samsung androidtabletissa kuvat aukesi kun ne purki Omat tiedosto kohdassa ja näkyi Galleriassa sen jälkeen. Kysymys onkin miten pienentää kansion kokoa. Auttaako kuvakkaiden pienennys kansion sisällä jos tiedosto liian suuri.
   
 2. amu

  amu Moderni superaattori

  Palaute - 100%
  23   0   0

  Liittynyt:
  3/3/08
  Viestit:
  5792
  Tykkäykset:
  2241
  Puhelinmalli:
  Huawei P9 Plus
  Jakamalla kansiossa olevat kuvat useampiin kansioihin tai pienentämällä kuvatiedostojen kokoa jollain sovelluksella.

  Kannattaa muistaa, ettei mene pienentämään niitä alkuperäisiä kuvia, vaan niistä tehtyjä kopioita. Jos vaikka tarvitsee niitä alkuperäisiä suurempia kuvatiedostoja myöhemmin johonkin muuhun käyttöön.

  Jos tarkoitat Windowsin tiedostonhallinnan kuvakkeita, niin niiden pienentäminen tai suurentaminen ei vaikuta itse kuvatiedoston kokoon.
   

Jaa tämä viestiketju