Mobiili.fi Valmistaako HTC Nexus-puhelimia kolmen seuraavan vuoden ajan?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Tänä vuonna julkaistavista Nexus-puhelimista ei olla vielä nähty tarkempia vuotoja, mutta laitteen ovat silti nousseet puheenaiheiksi. Uusimman huhun perusteella HTC saattaisi olla Googlen puhelinsarjan valmistaja useamman vuoden putkeen.

  Nykytietojen perusteella vuoden 2016 Nexus-puhelinten uskotaan tulevan HTC:ltä. Jonkinlaisena tukena tiedolle toiminee se, että ainakaan LG-valmisteisia Nexuksia ei tulla tänä vuonna näkemään.

  Kiinalainen MyDrivers ja Pocketnow raportoivat kuitenkin nyt hurjemmasta huhusta, jonka mukaan HTC olisi solmimassa kolmen vuoden sopimusta Googlen kanssa. Tämä tarkoittaisi, että tulevina vuosina nähtäisiin vain HTC-valmisteisia Nexuksia.

  Tulevan laitevalmistajan lisäksi tapetilla on viime aikoina ollut Nexus-sarjan tulevaisuus yleisesti. Tietyt lähteet nimittäin uskovat, että Google aikoo ottaa aiempaa tiukemman otteen puhelimistaan. Tämä tarkoittaisi, että yhtiö olisi tiukemmin mukana suunnittelu- ja valmistusprosessissa. Samalla laitteiden brändäys keskittyisi vain Googleen ja varsinainen valmistuskumppani jäisi taka-alalle.

  Pocketnow huomauttaa osuvasti, että mikäli tieto Nexus-toiminnan yleisestä muuttumisesta pitää paikkansa, pidempi valmistussopimus olisi hyvin ymmärrettävä. Tässä vaiheessa ilmassa on kuitenkin liikaa kysymysmerkkejä kovin vahvojen ennusteiden tekemiseksi. Nexus-puhelinten tulevaisuus vaikuttaa joka tapauksessa varsin mielenkiintoiselta.

  [​IMG]
  Tähän asti laitevalmistajan brändi on nähty Nexuksissa Googlen brändin rinnalla. Kuvassa Nexus 6.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju