Mobiili.fi Valkoisessa talossa puhelintalkoot: apureille iPhonet, Obamalle ei

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s ja 6s Plus.


  Yhdysvaltain presidentti ja useat hänen alaisensa työskentelevät Valkoisesta talosta käsin. Länsisiiven tietotekniikan taso on jäänyt vuosien saatossa jälkeen huipputekniikasta. Nyt järjestelmiä nostetaan kuitenkin viimein modernille tasolle tietokoneista aina älypuhelimiin asti.

  New York Timesin mukaan Valkoisen talon henkilökunnan käyttämä teknologia on pahimmillaan viime vuosituhannelta. Käytössä on ollut ikäloppuja pöytäkoneita, huonoja verkkoyhteyksiä ja vanhoja BlackBerry-puhelimia.

  Viime vuonna avuksi palkattiin ammattilainen, jonka tehtävänä oli käydä nykyiset järjestelmät läpi ja uudistaa niitä rankalla kädellä. Projektin aikana Valkoisen talon toimistotilojen seinistä revittiinkin lähes 6000 kilogramman verran vanhoja hyödyttömiä johtoja. Samalla toimistoihin tuotiin uusia tietokoneita, väritulostimia ja digitaalisia sisäpuhelimia.

  Remontin alle meni myös henkilökunnan matkapuhelinvalikoima. Tällä hetkellä useilla työntekijöillä on uusin iPhone-malli käytössä. Mielenkiintoisesti Presidentti Obamalle ei kuitenkaan vieläkään sallita iPhonea. Sen sijaan Obama käyttää erityisvarusteltua ja erittäin turvallista BlackBerry-puhelinta.

  Presidentin puhelinrajoitteet ovat aiheuttaneet hupaisia lieveilmiöitä. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Obama on nähty muun muassa twiittaamassa toimistosta löytyvällä laina-iPhonella.

  [​IMG]
  Presidentti Obama löytyy näinä päivinä Twitteristä ja Facebookista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju