Mobiili.fi Vakavasti otettava huhu: uudet iPhonet myyntiin 12. syyskuuta alkavalla viikolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty iPhone 7 -vuotokuva kertoo yleiskäsityksen, mitä syksyn uusilta iPhoneilta ulkoisesti odotetaan. Mallinimet eivät ole vielä varmistuneet, minkä lisäksi täyttä varmuutta ei ole vielä edes lopulta tulossa olevien mallien lukumäärästä. Suuremmasta iPhonesta saatetaan nähdä vain yksi, kaksoiskameralla varustettu versio, eikä kahta vaihtoehtoa toisin kuin tässä kuvassa.


  Uudet iPhonet saapuvat myyntiin 12. syyskuuta alkavalla viikolla, väittää tuttuakin tutumpi sarjavuotaja Evan Blass Twitterissä. Aiempien vuotojen perusteella miehen sanaan voidaan luottaa.


  iPhone 2016 release: week of September 12th.

  — Evan Blass (@evleaks) July 23, 2016


  Viime vuonna iPhone 6s ja iPhone 6s Plus saapuivat ensimmäisillä markkinoilla myyntiin perjantaina 25. syyskuuta, joten tänä vuonna oltaisiin viikkoa aiemmin liikkeellä. Yleensä iPhonen myyntiintulopäivä on ajoittunut loppuviikkoon, mutta Blass ei vielä paljastanut tai tiedä tarkkaa päivää. Mahdollisia ovat esimerkiksi torstai ja perjantai eli 15.-16. syyskuuta.

  Suomessa uudet iPhonet ovat tulleet myös yleensä myyntiin pari viikkoa maailman ensi-iltaa myöhemmin, joten täällä tänä vuonna jouduttaneen odottamaan syyskuun loppupuolelle.

  Ainakaan toistaiseksi ei ole raportoitu vaikeuksista iPhone-tuotannossa, joten saatavuus voi olla heti alusta lähtien hyvä.

  Kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, ei Blasskaan käytä tulevista iPhoneista iPhone 7 -mallinimeä. Joidenkin aiempienkin raporttien mukaan Applen odotetaan nimeävän uutuutensa edelleen joksikin muuksi kuin iPhone 7:ksi, mahdollisesti edelleen jopa iPhone 6s -perheeseen.

  Suurimmat tekniset uudistukset syksyn uusissa iPhoneissa liittyvät kameroihin. Suurempi Plus-malli on saamassa Applelle täysin uuden kaksoiskameran ja huhutusti pienempään iPhoneen on mukaan tulossa optinen kuvanvakain, joka Plussasta on löytynyt jo aiemmin. Lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä on poistumassa, järjestelmäpiiri vaihtumassa uuteen Apple A10:een, akku kasvamassa ja yhteydet saamassa standardipäivityksen. Ulkoisesti erot liittyvät kameroihin, taka-antennijuovien siirtymiseen laitteen päätyyn sekä mahdollliseen uudistuneeseen värivaihtoehtoon, minkä lisäksi uutuudet voisivat olla hieman iPhone 6s:ää ohuempia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju