Mobiili.fi Vaivaako huolestuttava oire? Google tarjoaa tulevaisuudessa suoraan mahdollisia tauteja ja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google ilmoitti eilen helpottavansa terveysoireiden syiden selvittämistä hakupalvelussaan. Aluksi vain englanniksi toimiva uudistus tarjoaa heti hakutuloksissa mahdollisia oireen aiheuttajia ilman tarvetta kahlata läpi terveysfoorumeita ja tietosivustoja.

  Terveyskysymykset ja oirehaut ovat hyvin yleisiä Googlen palvelussa. Yhtiön mukaan jopa yksi prosentti – mikä on pienestä prosenttiluvusta huolimatta valtava määrä – Google-hausta keskittyy erilaisiin terveysoireisiin. Tuloksena saatavista foorumeista ja tietosivuista on kuitenkin usein haastavaa koota minkäänlaista järkevää näkemystä mahdollisesta oireen aiheuttajasta.

  Terveydestä huolehtivien avuksi Google lanseeraa uuden toiminnon. Jatkossa hakusovellus antaa oirehakujen tapauksissa heti kättelyssä listan mahdollisista oireen aiheuttajista.

  Oireiden antamat erityistulokset on Googlen mukaan luotu verkkohakujen perusteella ja varmistettu lääkäreiden avustuksella. Tästä huolimatta yhtiö painottaa varsin viisaasti, että hakutulokset on tarkoitettu vain lisätiedon antajiksi. Varsinaiset toimenpiteet tulisi aina tehdä lääkärin ohjeistuksella, ei itsenäisten hakujen ja diagnosointien perusteella.

  Uudet oirehakutulokset lanseerataan ensiksi vain englannin kielellä ja ne tulevat saataville vain Yhdysvalloissa. Google vakuuttaa kuitenkin pyrkivänsä laajentamaan sekä tunnettujen oireiden ja vaivojen määrää että tuettujen maiden ja kielten valikoimaa. Suomalaisten ei silti kannata aivan vielä pidättää hengitystään, sillä palveluiden lokalisointi meille päin on tunnetusti hidasta.

  [​IMG]
  Googlen uudet oirehakutulokset.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju