Mobiili.fi Vaihtokaupat Sonyn kanssa? Motorola muuttaa huippupuhelimiensa nimikirjaimet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Aiemmin tänä vuonna Sony ilmoitti hautaavansa Xperia Z -sarjan ja tilalle tuli Xperia X. Ilmeisesti puhelinvalmistajien käytössä on vain rajallinen määrä tiettyjä kirjaimia, sillä nyt Motorolan kerrotaan nimeävän uudelleen Moto X -sarjan, ja X-kirjaimen tilalle Motorola ottaa Sonylta vapautuneen Z:n.

  Viime viikolla kävi ilmi, että Motorolalta on tulossa kaksi uutta Moto X -mallia, mutta nyt VentureBeat tietää kertoa, etteivät nämä työnimillä Vertex ja Vector Thin kehitellyt 5,5-tuumaiset mallit saakaan mallinimekseen mitään Moto X -pohjaista. Sen sijaan laitteiden mallinimiksi on tulossa Moto Z Style ja Moto Z Play.

  VentureBeat mainitsee myös, etteivät Motorolan yhdysvaltalaiselle Verizon-operaattorille räätälöimät mallit ole enää saamassa Droid Turbon tai Droid Maxxin kaltaisia nimiä, vaan niiden nimiin liitetään maininta ”Droid Edition”, esimerkiksi ”Moto Z Play Droid Edition”.

  Lippulaivojen nimeäminen jatkossa Moto Z:ksi ei suinkaan ole ainoa uudistus Motorolan nimeämispolitiikassa. Tuleville Moto Z -malleille on tulossa erilaisia lisäominaisuuksia tuovia takalevyjä, jotka tuovat esimerkiksi stereokaiuttimet, lisäakun, kamerakahvan, pico-projektorin tai laajakulmanäkymää kameralle tarjoavan suojakuoren. Aiemmista huhuista poiketen näitä takalevyjä ei tulla kutsumaan ”Amps”-nimellä, vaan niitä kutsutaan MotoMods-nimellä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju