vaihto SE p800 => NGAGE QD kannattaako?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Diabolicum, 2/10/05.

 1. Diabolicum

  Diabolicum

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/4/05
  Viestit:
  293
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Sensation
  Omasta p800:sta tarjottiin vaihdossa NGAGE QD:tä ja LGT jotain muistikorttia ja mahdollisesti hieman euroja.Kertokaapa NGage:n omistajat onko vaihdon arvoinen luuri.Kaverillani olisi kyllä pelejä varmaankin kymmeniä tuohon luuriin,joten sen puolesta jo kiinnostaisi.
   
 2. viude Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  1888
  Tykkäykset:
  0
  Itse en vaihtaisi nimittäin n-gagen arvo ei ole enään kovin suuri. Ennemmin johonkin muuhun s60 puhelimeen, mutta ei n-gageen. Tämähän oli minun mielipide muut sanokoon mitä sanoo.
   
 3. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Eipähän sillä enää pahemmin arvoa ole. Ite oisin jo kauan siten vaihtanu omani pois mutta kun joululahjaksi tän sain niin tunnearvokin on jo sen verran suuri etten tätä raaski myydä :)
   
 4. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaa itse miettiä mistä pitää, ja mitä ominaisuuksi arvostaa. Itse ainakin omistan n-gagen ja en toistaiseksi ole löytänyt puhelinta joka sen korvaisi. Vehje alkaa olla niin kolhuinen ja naarmuinen että että hiukan tekisi mieli jo ostaa uusi. Kovasti tässä odotellaan että saisivat uuden n-gagen aikaiseksi.
   
 5. aapeli- Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Hieman menee offtopicin puolelle mutta mutta, mikä siinä N-Gagessa sinua miellyttää?
   
 6. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  En vastaa "mae":n puolesta, vaan omastani...

  Perinteinen N-Gage tarjosi ihan uskomattoman hinta/laatusuhteen silloin kun niitä myytiin uutena satasella ja laitteesta löytyy pari sellaista jujua, joita vasta viimeisimmät N-sarjan noksut pystyvät ylittämään...

  -11MB RAM-muistia! Vasta N-sarjalaiset antavat enemmän, N6630/80 jäävät tuonne 8MB:n nurkille. Asialla ei liene merkitystä kaikille, mutta itselläni ovat 24/7 päällä Papyrus, ProfiMail, Opera ja Headline. Lisäksi välillä kaverina FEplorer, Teletext ja satunnaisia pelejä. Alle 10MB:n muistilla Series 60 alkaa sulkea ohjelmia omatoimisesti...

  -USB-mass storage. Helpottaa kummasti isojen tiedostojen siirtelyä kännyyn/kännystä, vaikka USB1 onkin.

  -Rauta MP3, radio, hyvä näppäintuntuma...

  Isoja miinuksiakin löytyy, jotka kaikki varmastikin tietävät!
  ANTEEKSI OT, mutta oli pakko vähäsen puolustella...

  =)juha
   
 7. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Tärkeimpänä tietysti on pelit ja mp3soitin/radio. Lisäksi series60 ohjelmat ja usb liitin. Puutteitakin on mutta niiden kanssa on oppinut elämään (koko, näyttö auringossa, virrankulutus, muistikorttipaikka).
  Pelejä voi tietysti pelata muillakin puhelimilla mutta peliasento on tässä parempi. mp3 soittimessa on riittävän hyvä ääni ja osaa tallentaa aac ääntä riittävällä laadulla. Voi käyttää esivahvistetun mikin kanssa ääninuhurina (kätevä videokuvauksen apuäänenä, esim. papille vain solmiomikki ja n-gage nauhoittamaan kaavun taskuun.) Samoin muutamat onnentoivotukset on tullut n-gagella nauhoitettua radiosta. Ilmeisesti 7710:ssäkin on samanlainen piirillä tehty mp3 soitin mutta jos en ole väärää tietoa saanut on se muissa nokioissa ihan softasoitin.
  Usb liitinkin on kova sana kun kaikki digikamerat näkyy käyttävän samaa usb liitintä niin voi tallennella muistikortille tarvittavia tiedostoja ja saapi ne esille kavereiden luona. Pop porttiin sopivaa johtoa löytyy harvemmasta.

  Mutta en kyllä tyrkytä kenellekkään, sanonpahan vain että kannattaa unohtaa toisten ihmisten mielikuvat asiasta ja muodostaa ne itse. Tämähän pätee tietysti muuhunkin kuin puhelimeen, luulenpa esimerkiksi että moni meidänkin duunissa ei kulkisi lokasuojatomalla maastopyörällä selkä märkänä töihin jos olisivat älynneet hiukan miettiä minkälaisen fillarin tarvitsee asfalttia pitkin köröttelevä kaupunkilaisihminen ;)

  Toivottavasti vain ei ole n-gagen päivät luetut, kovasti odotin jo e3 messuilla että jotakin suunnitelmaa uuden n-gagen varalle olisi paljastettu.
   
 8. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän ne näytti jotain rautaa pyörittämässä tosi nättiä grafaa, ja vihjaili et nokialta ois sitte tämmöstä tulossa. Se vaan näytti niin epäilyttävältä, pelkkä näyttö kiinni piirilevyssä, näytti ihan siltä että ne vaan toisti sitä 3D-demoa videona.
   

Jaa tämä viestiketju