Vaihteeksi Bluetooth Ongelmia PC-Suiten kanssa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja folkke, 10/8/04.

 1. folkke

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Moro!

  Juu, eli kapula on 6810, ja PC-Suite 6.2.

  BT USB sovittimena muistaakseni joku "Cambridge Silicon Radio Version 373", eli CSR USB Dongle. Ajureina Widcom 1.4.2 Build 10.

  PC-Suite toimii muuten täysin,mutta kun yrittää lähettää viestiä, tulee teksti: "Viestiä ei voitu lähettää"

  Otin yhteyttä jopa Nokiaan asian tiimoilta, josta tulikin ihmeen hyviä vinkkejä, mutta ei tuntunut auttavan kaikkien poistot ja asennukset uudelleen.

  Joskus aikaisemmin tää teki saman tempun, eli ei lähtenyt viestit mailmalle, mutta korjaantui jollain poppakonstilla, mitä en tiedä. Enkä kyllä tiennyt silloinkaan mitä mahdoin vahingossa tehdä :)

  Korostan sitä, että kaikki muu siis toimii Bluetoothin kautta, mutta viestin lähetys ei. Suoraan sanottuna, olen aivan pihalla noista asetuksista tässä koneessa, puhelimen päässä lienee ok.

  Että Auttakee! Oon ihan kusessa tän homman takia jo :(

  Folkke

  PS: Sori vaan, kun alotin uuden triidin tän asian puitteilta, mutta muut omaa näemmä eri ongelmat, joten tämä sopinee joukkoon...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis SMS:ää?

  En ole tuollaista kokeillutkaan? sattuisko tuo haluta dialup yhteyttä?

  Mitä vihjeitä ne Nokialta antoi?
   
 3. folkke

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Juu, siis SMS ei lähde liikkeelle, mutta saan hallittua siis SMS viestejä muuten ihan täysin (Poistettua, siirrettyä jne...)

  En usko Dialuppiin, koska sitä ei aiemminkaan ole tarvittu, ja on toiminut täysin nyt jo pitkän aikaa, nyt taas jumittaa.

  Nokialla käskettiin poistaa kaikki Nokiaan liittyvät (Tuli jopa ihan seikkaperäiset ohjeet :) ja asentamaan uudelleen. Jopa erikseen käskettiin manuaalisesti poistamaan tietyt kansiot jne.

  Ja korostan, että viestien lähetys PC-Suitea käyttämällä ei onnistu edes ohjelmallisesti joka PC-Suitessa, mutta 5 ja siitä ylöspäin tämä onnistuu. Eli ei siis normaalisti tarvitse mitään kikkoja, koska siellä on ihan oma valikkonsa tähän touhuun... Tuli vaan mieleen, koska jossain aikaisemmassa tosiaankaan ei tämä onnistunut (Esim vanhan Communikaattorin PC-Suite ohjelmassa...)


   
 4. folkke

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Lisäyksenä vielä, että ei tunnu olevan vika Bluetooth puolella, kun nyt hommasin Infrapuna kikkareen, ja samat ongelma; Viestin lähettäminen ei onnistu

  Eli PC-Suite lienee nyt ongelmalapsi.
   
 5. folkke

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma selviää:

  PC-Suite norkoilee tekstiviesti asetukset puhelimesta, ja siellä näytti olevan kaksi eri vaihtoehtoa (Oletusprofiili ja SMS).

  Tämän kun vaihtoi, niin alkoi tekstit viuhua.

  Että sillälalla!
   
 6. cace

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  SMS ei lähde...

  Jeps. Hiukan jäljessä, mutta omat kokemukset saman suuntaiset.

  Pari kertaa kun on suite asennettu on se hakenut viestikeskuksen numeron jotenkin väärin puhelimesta. Eli puhelimella jos lähetti, homma pelasi, mutta ei siis suitella. Korjaamalla viestikeskuksen numero alkoi taas toimimaan.
   
 7. folkke

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Re: SMS ei lähde...

  Juu, mutta numerossakaan ei näennäisesti ollut mitään vikaa, eli näytti täysin oikealle. Mutta naputtelin sen varmuuden vuoksi uudestaan, niin alkoi toimimaan.

  ...Hiukan olit jäljessä/myöhässä joo, tämä myöhästyminen maksoi mulle 26 euroa :)   
 8. Oltsi Boltsi

  Oltsi Boltsi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/5/03
  Viestit:
  111
  Tykkäykset:
  0
  Itellä on semmonen ongelma 8910i, Epoxin donglen ja pc suiten kanssa että kun menen pc suitessa "Siirrä Tiedostoja" kohtaan niin en pysty ollenkaan selaamaan puhelimen sisältöä enkä myöskään näin pysty lähettämään soittoääniä puhelimeen. Yhteystietojen muokkaaminen ja kuvien lähettäminen ym. onnistuu kyllä.
   

Jaa tämä viestiketju