Vaihtaako Htc:stä Samsungiin vai iPhone?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Nasbe, 6/5/12.

 1. Nasbe

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/3/12
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  htc desire z
  Tällä hetkellä käytössä Htc desire z ja olen tykännyt valtavasti. Qwerty-näppäimistöllä oleva puhelin olis pop, mutta koska niitä ei ole tarjolla niin pitäis päättää että mitä sitten?
  Toiset kehuu iPhonea, vaihtoehtoina on ollut myös samsung gs3 (tai kakkonenkin mahdollisesti?), note ja htc:ltä sensation,one x ja s. Muitakin saa ehdottaa.
  Käyttö on pääsääntöisesti sosiaalista mediaa (facebook, google+), nettiä sekä jonkin verran viestejä ja sähköpostia. Meillä on kotona melko huonot kuuluvuudet eli puhelimen pitäis olla sellainen, joka ei pienistä hätkähdä (nykyinen on pelittänyt sen suhteen tähän asti tosi hyvin, vrt. nokialainen jonka kanssa ei voinut sisällä puhua ollenkaan samalla operaattorilla).
  Tykkään androidin muokattavuudesta, siksi tuo iPhone mietityttää kun jotenkin olen ymmärtänyt ettei siinä muokattavuus ole samaa luokkaa kun androidissa?
  One x:n "ongelma" on ettei siihen saa muistikorttia (mulla on pakkomielle että sellainen pitää olla) eli se on jäämässä sen vuoksi vähän taka-alalle. Ja plussaahan on tietysti myös, jos puhelimeen saa tarvittaessa hankittua tehokkaamman akun (one x:ään ei saa, mutta miten tuo one s?)

  Puhelimeen täytyy saada suojakuori ja näyttöön kalvo. Näitä löytynee lähes kaikkiin suht helposti?
   
 2. Laama98 Vieras

  0   0   0

  Se iPhonen muokattavuus paranee jos jailbreikkaat sen. Muutenhan sitä voi muokata silleen, että pistät uuden taustakuvan ja siirtelet ohjelmien paikaa (mahtavaa eikö?).
  Samsung galaxy s3:saa flipcoverin joka peittää näytön ja takakannen. Ja varmasti kalvoja löytyy varmasti melkeempä kaikkiin kosketusnäytöllisiin.
  Htc one X:ssä on varmasti hyvä puhelin, mutta joku tuolla SGS3 ostastolla kirjoitti, että htc:ssä niin huono akunkesto että kallistui samsungiin?
  Notea ovat kehuneet aivan hirveesti jos totta puhutaan! Jos käytät nettiä kuten tuolta aloitusviestistä luin niin note on varmasti hyvä suuren näytön ansiosta. Tosin jos käytät tiukkoja farkkuja niin saattaa tehdä tiukkaa laittaa taskuun.
  Tuossa mitä luettelit nuita puhelimia niin varmaankin ovat tämän hetken parhaita ja itsellä ei ole yhdestäkään niistä kokemusta (vielä) joten kokeneemmat auttakoon enemmän! :)

  Edit: Olihan mulla toi sgs 2 ,mutta se oli niin täyttä paskaa, että en tiedä mitä sanosin. Joillakin pelannut hyvin ja näin päin pois...
   
 3. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16232
  Tykkäykset:
  5171
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Toiset kehuu iPhonea, toiset Androideja. Ne ovat täysin makuasioita. Parhaiten sen tietää sopiiko iOS itselle on käyttää sitä esim. kuukauden (viikko ei todellakaan riitä). Siinä ajassa oppii hyvin huomaamaan sen heikkoudet ja vahvuudet. Pääsääntöisesti tietysti jos suljettu käyttis ei haittaa niin miks ei. iPhone on simppeli toimiva käyttis, jossa vahvuutena ehkä Applen oma ekosysteemi, kun siihen pääsee sisälle kunnolla.
   
  2 henkilöä tykkää tästä.
 4. peanut Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/5/11
  Viestit:
  856
  Tykkäykset:
  157
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus
  Ja meinaat, että s3 olisi jotenkin parempi? Sampan softaosaamisen tietäen en odottelisi liikoja...
   
 5. Laama98 Vieras

  0   0   0

  No se oliki maanantai päivän versio ;) Kaverin iän luuria kokeilin joka oli 2.3 niin toimi ehkä puolet sulavammin kuin mulla. Uskon siihen, että samsung on saanut parannettua käyttistä. En sano, että se olisi bugiton, koska sellaista androidia ei tulla tekemään jossa ei olisi bugeja!

  Ja sitten vielä tähän puhelimen valinta juttuun. Jos olet kallistumassa iPhoneen kannatta myös käydä testaamassa Lumia 900.
   
 6. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6240
  Tykkäykset:
  1277
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Tämä. Muutenhan laite voi olla hyväkin. Tosin monelle perus käyttäjälle liian iso.
   
 7. Mash1 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/2/11
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Oletko käyttänyt Desire Z:ssa Senseä vai jotain muuta launcheria? Ja jos pidät Sensestä niin ei kannata edes ajatella muita Androideja. Akunkesto One sarjan vehkeissä ihan tyydyttävä, riippuu tietysti käytöstä mutta esim. Sensationista vaihtaneet sanovat että kestää paremmin.
   
 8. Axefield

  Axefield Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  17   0   0

  Liittynyt:
  25/7/07
  Viestit:
  6021
  Tykkäykset:
  2201
  Puhelinmalli:
  6S
  Kannattaa varmaankin laittaa harkintaan myös Lumia 800 tai 900. WP:n facebook ominaisuudet ainakin kepittävät muut mennen tullen, Google+ toiminnasta WP:ssa en osaa sanoa mitään. Uskoakseni myös kuuluvuudet ovat omaa luokkaansa Nokian puhelimilla verrattuna muihin.

  e. jos muistikorttipaikka on oltava, niin sitten pitää pudottaa iPhone ja WP:t suoraan pois.
   
 9. Nasbe

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/3/12
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  htc desire z
  Nokialainen ei ole vaihtoehto. Niistä on vain huonoja kokemuksia, etenkin sen kuuluvuuden osalta.

  Muistikorttipaikka ei ole pakollinen, mutta tykkäisin kyllä jos sellainen olis. Eli se ei ole ratkaiseva tekijä (ellei sitten ole kaksi puhelinta loppusuoralla joissa toisessa on muistikorttipaikka ja toisessa ei, niin sitten saattaa olla että muistikorttipaikallinen vie voiton).
  IPhonen muokattavuus on siis huono eli jätetään se pois. En jaksa alkaa tekemään mitään "juttuja" muokattavuuden parantamiseksi.

  Z:ssa on ollut jo jonkun aikaa go launcher käytössä. Tykkäsin kyllä sensestäkin, mutta se se vasta hidas olikin.
  Nykyisessä käytössä akku ei kestä koko päivää eli täytyy olla yön lisäksi myös yleensä päivällä latauksessa, Z:ssa on alkuperäinen akku (htc:n sivuilla luki että 1300mAh). Jos akun keston sais edes siihen päivään - reiluun päivään, niin se olis ihan ok juttu.

  Eniten oikeastaan kiinnostais one s tai x ja sgs3.
  Sampan kohdalla törmää tuohon useasti, mitä peanutkin kirjoitti eli "sampan softaosaamisen tietäen en odottelisi liikoja". Mitä se siis tarkoittaa näin käytännön tasolla? Verrattuna esim. sitten htc:hen?
   
 10. Aksim97 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  6/5/11
  Viestit:
  663
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  Vaihtelee
  Voisin nyt näin mututuntumalta sekä omalta kohdaltani että itse kallistuisin myös tuolle htc one-linjalle, one s on varmasti hyvä varsinkin jos haluaa htc:lle tyypillisen laatuvaikutelman sekä kaikkeen sopivan nopean setin, one x on sitten jos tykkää hieman isommasta näytöstä ja jos muovi (hyväntuntunen mattapintanen polykarbonaatti) sopii eikä se ole niinkään 100€ kiinni niin osta ihmeessä tämä neliydinmörssäri! :) nyt kun hommaa teknologiassa uuden jutun niin sillä voi juuri ja juuri sen pari vuotta pärjäillä ;) nuo molemmat one-sarjalaiset varmasti näyttävät tyylikkäiltä pidempän kuin tuo aidosta muovista tehty gs III.
   

Jaa tämä viestiketju