Mobiili.fi Vaihdettiinko Sonyn huippupuhelimen nimi viime hetkillä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia Z5 Premium eri väreissä


  Sony esitteli tänään kolme huippupuhelinta, joista yhdessä on älyttömän tarkka Ultra HD -kosketusnäyttö, jossa on 3840×2160 pikseliä. Xperia Z5 Premium -niminen laite saapuu markkinoille marraskuun aikana – luultavasti korkealla hintalapulla. Näyttäisi siltä, että Z5 Premium ei ollut laitteen ainoa nimivaihtoehto.

  Xperia Z5 Premium pyöri huhuissa pitkään ennen virallista julkistusta. Huhuissa laite kulki pitkälti Xperia Z5+ tai Xperia Z5 Plus -nimillä. Ne ovat hyvin todennäköisesti olleet Sonyllakin mielessä ennen kuin yhtiössä päätettiin nimetä laite Z5 Premiumiksi – muutos on hyvinkin voinut tapahtua viime hetkillä.

  [​IMG]
  Xperia Z5 Premiumista piti alun perin mahdollisesti tulla Xperia Z5+


  Sonyn blogin virallisten lehdistökuvien kautta Xperia Z5+ -nimi saa lisää varmistusta. Blogin kautta voi ladata kuvia ja Premium-mallista on saatavilla useita kuvia. Useiden kuvien tiedostonimissä esiintyy luonnollisesti Xperia Z5 Premium, mutta yhden kuvan tiedostonimessä esiintyy Xperia Z5+ -nimi.

  Xperia Z5 Premium on maailman ensimmäinen älypuhelin Ultra HD -näytöllä. 5,5 tuuman näytön lisäksi laitteessa on Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, 23 megapikselin takakamera ja 3 430 milliampeeritunnin akku.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju