Vaihda GSM-liittymää helposti tekstiviestillä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Guest, 20/8/03.

 1. Guest Vieras

  0   0   0

  Vaihda GSM-liittymää helposti tekstiviestillä

  Yhä useampi GSM-liittymä hankitaan muualta kuin perinteiseltä matkapuhelinmyyjältä. GSM-liittymät ovat olleet tarjolla Internetin välityksellä vuodesta 2000 lähtien, jolloin Saunalahti aloitti GSM-liittymien myymisen portaalinsa välityksellä. Liittymän tilaaminen netistä on lisännyt suosiotaan entisestään numeron siirrettävyyden tultua mahdolliseksi 25.7.2003. Uutena vaihtoehtona Saunalahti tuo markkinoille mahdollisuuden vaihtaa GSM-liittymää tekstiviestillä.

  "Tekstiviesti on uusi entistä helpompi tapa tilata Saunalahden Tasahinta-liittymä ja siirtää nykyinen GSM-numero uuteen liittymään. GSM-liittymän vaihtaminen tapahtuu lähettämällä tekstiviesti 'TASA henkilötunnus' (esim. TASA 010170-100A) numeroon 18586. Tekstiviesti lähetetään siitä liittymästä, jonka numero halutaan siirtää uuteen Saunalahden liittymään," kertoo Saunalahden myyntijohtaja Pasi Vanninen. "Vaikka Internet on yleistynyt viime vuosina nopeasti, yhä edelleen on runsaasti käyttäjiä, joilla ei ole päivittäin pääsyä nettiin kotoa tai työpaikalta. Liittymän vaihtaminen yhden tekstiviestin lähettämällä tekee numeronsiirrosta äärimmäisen yksinkertaista."

  "Edullisimpien jakelukustannuksien ansiosta asiakashankintakustannuksemme ovat vähintään 150 - 200 euroa muita operaattoreita alhaisemmat, vaikka niissä ei edes huomioitaisi muiden operaattorien puheaikatarjouksia. Tehokkaamman jakelukanavan ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme edullisemmat GSM-puhelut," Vanninen jatkaa.

  Heinäkuun alun jälkeen Saunalahti on vastaanottanut yli 25 700 GSM-tilausta. Tähän mennessä 17 200 asiakasta on halunnut siirtää vanhan numeronsa joltakin toiselta GSM-operaattorilta Saunalahdelle, mutta alle 450 asiakasta on halunnut siirtää Saunalahden numeronsa toiselle operaattorille. Saunalahden GSM-liittymät ovat erityisesti kiinnostaneet GSM-puhelujen ja tekstiviestien suurkuluttajia. Kesäkuussa Saunalahden GSM-liittymien keskimääräinen lähtevä liikenne kotimaasta oli kuukausitasolla 147 minuuttia/liittymä ja 121 tekstiviestiä/liittymä.

  "Numeron siirrettävyyden tultua mahdolliseksi numeronsiirtotilausten määrät ovat ylittäneet Saunalahden ja muiden operaattoreiden odotukset", sanoo Pasi Vanninen. "Suuri tilausmäärä on näkynyt asiakaspalveluun tulevien kyselyiden määrän voimakkaana kasvuna. Tilanteen korjaamiseksi olemme lisänneet asiakaspalvelumme resursseja merkittävästi. Parantaaksemme asiakaspalvelua entisestään palkkaamme tulevien viikkojen aikana noin 20 uutta asiakaspalveluhenkilöä."

  Tutustu Tasahinta-liittymään
  http://saunalahti.fi/gsm/gsmtasa.php
   
 2. nalle Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  1404
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä iskeekö sokeus vai...

  Et tainnut tuossa mainita mitään siitä sim-kortin vaihdosta, josta on ollut PGOne yhteydessä juttua. Tuossa ilmeisesti tulee se sim kuitenkin edelleedn postissa vai mitä.
   
 3. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Kyseessähän kriittisesti luettuna on "tasahinta-liittymän tilaus" eli oletan että vain tilaustapa on erilainen verrattuna esim. internet-tilaukseen. Mikä ettei, hyvän kuuloinen ajatushan tuo.
   
 4. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Tosiaan, monelle varman se ensimmäinen askel on hankalin. Tuleekohan tossa allekirjoitusta vailla olevat sopimuspaperit kotiin.
   
 5. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Luottokaupastahan normaalista gsm-liittymäsopimuksessa on kyse, joten uskon vakaasti että paperit on allekirjoitettava ja palautettava operaattorille ennen liittymän aktivoitumista; "ostamista" on vain helpotettu. Panu Lehti varmaan voi vahvistaa...
   
 6. Mr. M

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Pyramiidi, mikähän oli lähde tälle jutulle?

  M
   
 7. Guest Vieras

  0   0   0


  Eiköhän Saunalahti lähetä vahvistusviestin takaisin tekstarina, jossa on lisäinfoa... sitovaksi mielestäni ei voi tehdä tuota yhtä tilaus sms-viestiä.

  Luusisi että vahvistusviestissä on mahdollisuus joko hyväksyä tai perua tilaus.
   
 8. Guest Vieras

  0   0   0

  Saunalahaden tämän aamuinen lehdistötiedote, joka on kopioitu sanasta sanaan.

  tässä seuraava teidote DNA:lta

  DNA ja opiskelijajärjestöt yhteistyöhön


  Sinisellä opiskelijakortilla saa dna Opintotukea


  Kaikki suurimmat opiskelijajärjestöt ja DNA Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä avautuu 450 000 suomalaiselle, pääosin 15-29-vuotiaalle opiskelijalle mahdollisuus edullisiin matkapuhelupalveluihin dna Perusliittymän uudella dna Opintotuki –lisäpalvelulla.


  DNA:n kanssa sopimuksen solmineet järjestöt ovat Suomen Opiskelija-Allianssi ry - OSKU, Suomen Ylioppilaskuntien Liitto - SYL ry., Suomen Ammattikorkeakouluopiskelijayhdistysten Liitto - SAMOK ry., Suomen Kauppaopiskelijain Liitto ry – SKOL, Suomen Terveydenhuolto- ja Sosiaalialan Opiskelijoiden Liitto - Terhol ry sekä Suomen Lukiolaisten Liitto SLL.


  Sopimuksen myötä opiskelijajärjestöjen jäsenilleen tarjoamat Sinisen kortin edut paranevat entisestään.


  Järjestöjen ensimmäinen yhteinen yhteistyökumppani on DNA


  - Tämä on suurin tekemämme yhteistyösopimus, sanoo DNA:n markkinointijohtaja Kai Friman.

  - DNA:lle tämä sopimus merkitsee lähtölaukausta yhteistyölle opiskelijajärjestöjen kanssa. Olemme panostaneet ja panostamme jatkossakin yhteisöllisiin asiakkuuksiin, joista tämä on komea esimerkki.

  - Olemme ylpeitä ja etuoikeutettuja voidessamme olla opiskelijajärjestöjen ensimmäinen sopimuskumppani Sinisen opiskelijakortin etujen lanseerauksessa. Toivomme myös, että olemme edullisena operaattorina opiskelijoille avuksi taloudellisesti tiukkana opiskeluaikana.


  Sinisellä opiskelijakortilla parhaat jäsenedut


  - Tämä yhteistyösopimus siirtää opiskelijajärjestöjen ja yritysten välisen yhteistyön uudelle tasolle, kertoo OSKU:n pääsihteeri Petri Rajaniemi.

  - Opiskelijajärjestöjen välisen synergian hyödyntäminen Sinisen kortin brandin vahvistamisessa johtaa aina lopulta tärkeimpään, eli opiskelijan toimeentulon paranemiseen. Kun valtiovalta oli asiassa toimeton, täytyi pyytää yrityselämä avuksi. Opiskelijajärjestönä tehtävänämme on kaikin tavoin auttaa jäseniämme: tämä on meidän tapamme toivottaa heidät tervetulleiksi takaisin koulun penkille.


  Lisätietoja:

  Kai Friman, markkinointijohtaja, puh. 044 044 4000, sposti kai.friman@dnafinland.fi

  Petri Rajaniemi, pääsihteeri, puh 044 525 1222, sposti petri.rajaniemi@osku.info


  DNA Finland Oy on Finnet-konsernin valtakunnallinen matkaviestinoperaattori, joka tarjoaa sekä kuluttajille että yrityksille henkilökohtaisia ja räätälöityjä langattomia ratkaisuja. DNA:n palvelut hyödyntävät uusinta verkkoteknologiaa. Lisätietoja osoitteesta www.dnafinland.fi


  Suomen Opiskelija-Allianssi ry. – OSKU on puolue- ja ay-poliittisesti sitoutumaton, opiskelijoiden itsensä perustama ja hallinnoima etu- ja palvelujärjestö ammatillisella II-asteella. Valtakunnallisessa liitossa on 103 jäsenyhdistystä, joiden kautta liiton toiminnan piirissä on lähes 70 000 ammatillista opiskelijaa. Lisätietoja osoitteesta www.osku.info

  *****************************************

  *TIEDOTE*TIEDOTE*TIEDOTE*TIEDOTE*TIEDOTE*
   

Jaa tämä viestiketju