Mobiili.fi Vaarallisia akkuja liikkeellä – Samsung keskeytti Galaxy Note7:n myynnin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on nyt vahvistanut, että se keskeyttää Galaxy Note7:n myynnin viallisten akkujen vuoksi. Note7:n myynti ensimmäisen aallon maissa alkoi pari viikkoa sitten, ja syyskuun ensimmäiseen päivään mennessä oli Samsungin tietoon tullut 35 vika- tai vaaratilannetta viallisten akkukennojen vuoksi. Uutisissa ja keskustelupalstoilla on raportoitu tilanteista, joissa Note7:n akut ovat räjähtäneet tai syttyneet tuleen latauksen aikana.

  Samsung kertoo tällä hetkellä työskentelevänsä alihankkijoidensa kanssa selvittääkseen, missä akuissa vikoja ilmenee. Samsung hankkii akkuja useilta eri valmistajilta.

  Samsung järjestää myös takaisinkutsun jo myydyille Note7-laitteille, eli asiakkaat, jotka ovat puhelimen jo ostaneet, saavat tulevien viikkojen aikana tilalle uuden laitteen.

  Alkuperäisen aikataulun mukaan jälleenmyyjien piti aloittaa Note7:n toimitukset Suomessa tänään, mutta kovan kysynnän vuoksi julkaisua siirrettiin viikolla. Tällä hetkellä ei ole tietoa, vaikuttaako myynnin keskeytys laitteiden Suomeen saapumiseen. Kysyimme asiaa Samsungin Suomen edustukselta ja kerromme lisää, kun saamme virallisen vastauksen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju