Mobiili.fi Vaaleanpunainen iPhone 6s esiintyy uusissa vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty iPhone 6s uudessa värisävyssä.


  Applen uusien puhelinmallien esittely tapahtuu huhujen mukaan jo reilun kolmen viikon kuluttua, ja vuotokuvia alkaa esiintyä yhä useammin. Mikäli Apple jatkaa aiempien vuosien linjalla, tulossa ovat iPhone 6s ja 6s Plus, jotka ulkoisesti vastaavat hyvin pitkälti viimevuotisia malleja, muutosten keskittyessä sisuskaluihin. Yksi huhuttu ulkoinen muutos olisi kuitenkin neljäs värivaihtoehto aiempien kullan, hopean ja avaruusharmaan rinnalle.

  [​IMG]

  Uudet vuotokuvat esittelevät väitettyä iPhone 6s:ää uudessa vaaleanpunaisessa värissä. Tarkalleen ottaen väri ei varsinaisesti liene vaaleanpunainen, vaan muistuttaa Apple Watcheissa nähtyä punertavaa ruusukultaa. Etupuoli laitteessa on kuvien perusteella samaa valkoista kuin nykyisissä kullan- ja hopeanvärisissä iPhone-malleissa.

  [​IMG]

  Vaikka uutta väriä lukuunottamatta iPhonet ulkoisesti pysyisivätkin ennallaan, on kuorien sisällä odotettavissa reilusti uudistuksia. Huhuissa ovat liikkuneet muun muassa kolmeytiminen A9-suoritin ja kahden gigatavun RAM-muisti sekä Force Touch -ohjaus. Lisäksi takakuori on erään vuotovideon mukaan suunniteltu uusiksi niin, että se kestäisi paremmin taivutusta, eikä viime syksyn taipumiskohu pääsisi uusiutumaan. Huhuissa on myös mainittu, että takakuoren materiaali vaihtuisi vahvempaan alumiiniseokseen, jota käytetään myös Apple Watch Sport -kelloissa.

  [​IMG]
  Nähdäänkö iPhone 6s:ssä neljäs värivaihtoehto?


  Vuotokuvat nähtiin Daliulian.net-sivustolla.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju