V500 BT - ongelma

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja pahkis, 7/2/07.

 1. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Jostain syystä tiedonsiirto puhelimen ja PC:n välillä ei onnistu. Puhelin ja pc näkevät kyllä toisensa, mutta kuvien jne. lähetys tietsikkaan ei onnistu. Lähetys alkaa normaalisti, mutta aikansa hierottuaan lähetysyritys katkeaa johonkin OBEX transfer - ilmoon (en muista tarkkaan, höpötin on tällä hetkellä appiukolla). PuuCeen päässä vika ei voi olla, koska siirto on aina onnistunut eri Erkeillä.

  Ja vielä lisäystä: BT -siirto V500 -> Erik Sonni toimii mutinoitta.
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Voi se vika olla PC:n päässä. Jos niin voi sanoa. SonyEricssonit siirtävät tiedostoja FTP-protokollalla BT:n yli kun taas esimerkiksi Nokian (ja Morotolan) puhelimet käyttävät OBEX Push -protokollaa. On tullut useampi BT-dongle vastaan joka osaa käsitellä vain tiettyjä tiedostomuotoja (mm. kalenterimerkinnät) OBEX Pushilla tai sitten eivät tue ollenkaan OBEX Pushia. FTP taas on ollut kaikissa tuettuna.

  Ainoa ratkaisu on kokeilla hakea uudempi ohjelmaversio BT-sovittimelle, jossa toivottavasti on laajennettu OBEX Pushin toimintaa. Tai vaihtaa toisen valmistajan sovittimeen jossa ko. protokolla toimii.
   
 3. captain

  captain

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  974
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3
  käytät siis bluutoottia. hmm. se toimii ratio taajuudella tarkista ettei lähellä ole matkaradiota tai muita radio laitteita ne voi esim häiritä yhteyksiä..
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Tai ettei mikroaaltouuni oo päällä luukku auki, toimii samalla taajuudella
   

Jaa tämä viestiketju