• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

V: Samsung SGH-i900 Omnia -> Htc Diamond *Vaihdettu*

Pikkuhannu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
11   0   0
Liittynyt
13.6.2007
Viestit
1360
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Nokia Lumia 830
V: Samsung SGH-i900 Omnia -> Htc Diamond

*Vaihdettu*

Takuu: 10.12.2010
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä Htc Diamond/Noksu E90/joku muu?
Ei tämä nyt sitten olekaan meikäläisen luuri...
Eli vaihtoon;

Mukaan:
Datakaapeli, laturi, 1500Mha tehoakku+ normiakku, silikonisuoja, handsfree, 3.5mm adapteri, nahkakotelo, Route66 cd, Windows 6,1 cd, alkuperäinen myyntipakkaus, autoteline+ autolaturi, stylus, 1gb muistikortti.
Laitetaan vielä mukaan Nokia Bluetooth handsfree.

Puhelimessa itsessään 16Gb sisäinen muisti, 5Mp kamera yms.

Näytössä suojakalvo, todella siistikuntoinen, takakannessa pieni naarmu, muuten kuin uusi.

Laitteessa nyt Wm6.5, englanninkielinen.

Vaihdan Htc Diamondiin. Tarjota saa muitakin....

Hintapyyntö: Vaihto
Sijainti: Jyväskylä
Toimitustavat: Nouto. Postikin kuljettaa, voin toimittaa n.100km säteellä Jyväskylästä

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:


*Vaihdettu!*
 

Liitteet

 • DSCN0755.jpg
  DSCN0755.jpg
  40.8 KB · Katsottu: 34
 • DSCN0756.jpg
  DSCN0756.jpg
  47.9 KB · Katsottu: 33
 • DSCN0757.jpg
  DSCN0757.jpg
  41 KB · Katsottu: 31
 • DSCN0758.jpg
  DSCN0758.jpg
  51.5 KB · Katsottu: 29

Nupogodi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
59   0   0
Liittynyt
1.1.2009
Viestit
2179
Reaktiopisteet
65
Puhelinmalli
Lumia 520 & 1020
Et sit vissiin tykänny siitä sen kauempaa, anyway, ylimääräistä mainosta tässä sillä toi puhelin on oikeasti hyväkuntoinen!
 

Pikkuhannu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
11   0   0
Liittynyt
13.6.2007
Viestit
1360
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Nokia Lumia 830
Et sit vissiin tykänny siitä sen kauempaa, anyway, ylimääräistä mainosta tässä sillä toi puhelin on oikeasti hyväkuntoinen!

Puhelin on loistava, mutta joku siinä timantissa vain enemmän kiehtoo, kun muutama ollut ja osaa vaikka silmät kiinni asetukset tehdä... :)
 
Top Bottom