• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

V: Samsung c6625, Nokia N800 Internet Tablet, Nokia 6233 --> Android puhelimeen

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.1.2008
Viestit
31
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Oneplus One
Kaupan kohde?
V: Samsung c6625, Nokia N800 Internet Tablet, Nokia 6233 --> Android puhelimeen​
Takuu?
14kk (c6625)​
Kuitti?
Löytyy kaikista​
Kytky?
c6625 kytky, mutta ei lukittu​
Kunto?
Kaikki hyväkuntoisia (pieniä käytön jälkiä). Täysin toimivia kuitenkin jokainen.​
Vaihto?
Android-puhelimeen (mielellään puhelin, jossa on tai siihen saa Android 2.1 käyttiksen, esim. Galaxy Spica)​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Tosiaan Android puhelin kiinnostaisi ja laitteita/puhelimia löytyy jokunen omasta takaa jo, joten niitä tai jotakin niistä tarjoaisin vaihdossa. Tarjouksia/Ehdotuksia voi pistää YV:llä tai mailiin, mikäli kiinnostusta olisi.

Jokaisessa mukana alkuperäiset varusteet ja lisätarvikkeet.
Nokialaisista täysin toimiva pienipäinen laturi löytyy vain toiseen laitteista ja toiseen laturi, joka ei tahdo kunnolla yhdistää.

Lyhyesti Samsung c6625:sta:
Windows Mobile 6.1
GPS, HSDPA (3G) 3,6 Mbit
2,6 tuuman näyttö, QWERTY-näppis
2M-kamera
Todella näppärä sähköpostiin, netin selaamiseen (Operalla tai Skyfirellä siis. IE:llä ei tee mitään), tekstiviestien kirjoittamiseen jne.
Akku kestää joitakin päiviä satunnaisessa käytössä.
(Lisää tietoa löytyy Samsungin sivuilta ja arvostelukin laitteelle löytyy mobiiliblogi.com:sta)

Lyhyesti Nokia 6233:sta:
Series 40, 3rd Edition
2M-kamera
WCDMA 2100 (3G)
Rungossa ruostumatonta terästä
yms.

Lyhyesti Nokia N800 Internet Tabletista:
Maemo OS2008
TI OMAP 400 MHz -suoritin
WLAN
4,1 Tuuman resistiivinen kosketusnäyttö (800×480) + 2 stylusta
Kätevä vehje netin selaamiseen ja ajoi hyvin asiansa myös TI-89:n korvaajana TIEmun ansiosta :p
Hintapyyntö?
-​
Sijainti?
Seinäjoki​
Toimitustavat?
-​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
-​
 
Top Bottom