• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

V: Nokia N900 -> Motorola Droid/Milestone

Acidnator

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
17   0   0
Liittynyt
27.10.2002
Viestit
510
Reaktiopisteet
89
Puhelinmalli
S22 Ultra
V: Nokia N900 -> Motorola Droid/Milestone

Takuu: Kuitti leimattu joulukuulle
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uudenveroinen
Vaihto: Motorola Droid/Milestone

Uudesta asti ollut suojakalvo päällä ja pidetty kuten tämänhintaista luuria kuuluu eli hartaudella ja varovaisuudella. Paketista otettu laturi ja datapiuha käyttöön, muihin ei ole koskettu.

Hintapyyntö: Hyväkuntoinen Droid :)
Sijainti: Vaasa
Toimitustavat: Posti/nouto

Myyjän nimi: Simo
Myyjän sähköposti: simoisto@gmail.com
Myyjän puhelinnumero:
 

Acidnator

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
17   0   0
Liittynyt
27.10.2002
Viestit
510
Reaktiopisteet
89
Puhelinmalli
S22 Ultra
Nostoa jos joku olisi kiinnostunut vaihtokaupoista :)
 

Acidnator

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
17   0   0
Liittynyt
27.10.2002
Viestit
510
Reaktiopisteet
89
Puhelinmalli
S22 Ultra
Oletko varma että haluat nimenomaan Droidin? Siitä ei ole paljoa iloa Suomessa (CDMA-luuri).
Sorry OT ;-)
Droidihan on LucasArtsille rekisteröity tavaramerkki ja tarkoittaa robottia joka on suunniteltu käyttäytymään kuin ihminen ja näyttämään ihmiseltä. Kyllä minulle myös sellainen kelpaa vaihdossa.
 
Top Bottom