V: Nokia N900 32GB + Rahaa => Nokia N8

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja HIGHEND, 6/11/10.

 1. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Uuteen malliin tutustumisen vuoksi siisti Linux-puhelin vaihtoon.

  Näytössä ei ole nykyisellään suojakalvoa - ensimmäinen omistaja ei sitä myöskään käyttänyt - näytössä siis joitain naarmuja.

  Itselläni on suojakalvot tilauksessa - ja edellinen omistajakin kalvoa käytti - oli vain jostain syystä sen pois ottanut ennen minulle myyntiä, oliko sitten ollut niin naarmuinen.

  Mukaan puhelin sekä datakaapeli, myös 2 gigatavun muistikortti. Seinälaturikin löytyy, mutta jos sinulta löytyy Noksun microUSB, en laita mukaan, koska postit nousevat reippaasti.

  Enpä jaksa tarkistaa, mutta jos N8:ssa on sama laturi kuin N900:ssa, niin voin tehdä niinkin että en ota N8:n laturia itselleni vaan N900:n ottaja voi sen pitää. Jos malli ei ole sama, tämä ei ole mahdollista :)

  Kuvista en tiedä, N900 toiminut saapumisensa jälkeen kamerana. E61.ssäkään kun ei kameraa ole, niin en usko kuvien saannin olevan mahdollista. Ostajaehdokkaalle voin kuvailla kuntoa hyvin tarkasti.

  Maksan välirahaa ainakin 100 euroa, vaihtolaite mielellään väriltään joku muu kuin se perustylsä Dark Grey (miksi te kaikki otatte luurin juuri sen värisenä?), esimerkiksi oranssi tai vaaleansininen N8 olisi hieno.

  Myös muita puhelimia voi yrittää tyrkyttää vaihdossa.
  Pakollinen hintapyynti 500 euroa.
   

Jaa tämä viestiketju