• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

V: Htc G1 Dream *Vaihdettu!*

Pikkuhannu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
11   0   0
Liittynyt
13.6.2007
Viestit
1360
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Nokia Lumia 830
V: Htc G1 Dream Vaihdettu!

Takuu: Ei
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä ja vain, mielellään qwertyllinen

Hyvä G1 taas vaihtoon.
Parissa kulmassa pienet jäljet edellinen omistaja saanut aikaiseksi, ei kuitenkaan käyttöä haittaavia.
Rootattu ja Cyanogenin 4.2.8.1 ROM sisässä.
8Gb sd muistikortti, joka osioitu, joten ohjelmat menevät kortille, eivätkä rasita puhelimen muistia.


Mukaan myös tehoakku, joka sopii normikannen kanssa, kuljetuspussi, handsfree, suomilaturi, datakaapeli, käyttämätön suojakalvo. Näytössä myös kalvo paikallaan.
Mukaan myös tehoakku takakansineen, jos se vain joskus saapuu perille. Tilattu kohta pari viikkoa sitten, mutta ei ole vielä saapunut...


Vaihdossa joku älyluuri, mielellään qwertyllinen, esim E71...

Hintapyyntö: Vaihto
Sijainti: Jyväskylä
Toimitustavat: Nouto. Postikin kuljettaa, voin toimittaa n.100km säteellä Jyväskylästä

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:

*Vaihdettu!*
 

Liitteet

 • 1.jpg
  1.jpg
  31 KB · Katsottu: 20
 • 2.jpg
  2.jpg
  58.4 KB · Katsottu: 21
 • 3.jpg
  3.jpg
  72.7 KB · Katsottu: 20
 • 4.jpg
  4.jpg
  34.7 KB · Katsottu: 21
 • 5.jpg
  5.jpg
  40.6 KB · Katsottu: 21
Top Bottom