Välitystiedot

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja bliikki, 26/6/05.

 1. bliikki

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/05
  Viestit:
  146
  Tykkäykset:
  7
  Itselläni on nokialaiseen tottuneena sony ericsson k700i:ssä välitystiedot korvattu "viesti toimitettu"-ilmoituksella ja lähetetty viesti menee lähetetyt-kansioon. Taitaa olla näin monessakin SE:ssä. Enivei, kysymys kuuluu, että onko tuo 100% luotettava? Eli jos se ilmoittaa, että viesti on toimitettu, niin onko mahdollista ettei se ole silti mennyt perille? Jos se on mahdollista, niin minkäköhänlaisella prosentilla?
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Ei ole 100% luotettava, koska välitystieto annetaan kun viesti on onnistuneesti jatkanut matkaa viestikeskuksesta vastaanottajalle. Esim. vastaanottolaitteessa voi olla jokin vika, eikä viesti sinne tallennu. Mitään prosentteja tuosta ei varmaan ole olemassa, ja voidaankin sanoa, että pääsääntöisesti viestit menevät perille, mutta ei kuitenkaan varmuudella 100%:sti. Mutta ei kai kukaan niin tärkeitä asioita toimita SMS-viestillä, joiden perillemeno olisi taattava, tai sitten pyytää vahvistus vastaanottajalta.

  Hieman asiaa liipaten oli tapaus, jossa lähettävässä puhelimessa oli vika, ja luuri ehti lähettää 130 SMS-viestia (tyhjää) samaan numeroon ennenkuin huomattiin ;) Sitten ovat vielä nämä "aavepuhelut" joita kerrotaan tapahtuneen.

  Eli vikoja voi olla monessa eri paikassa, tiedon välittäjän ilmoitus ei takaa tiedon perillemenoa.
   
 3. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Se on varmaan yhtä luotettava kuin kaikki muutkin. Itselläni Z1010:ssä ainakin toimii. Kun laitan kavereille jonkun kysymys tai muun viestin johon tarvitsee vastata niin yleensä aina kaikki vastaavat hetken päästä kun tuo viesti toimitettu kuittaus on tullut.
   

Jaa tämä viestiketju