välillä kehuja (no vähän haukkuja myös)

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja X-ray, 30/8/03.

 1. X

  X-ray

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä on mukavaa... tein semmosen peliliikkeen että laitoin "ykkös" puhelimen gprs'lle ja otin "gprs motu" puhelimen puhekäyttöön... ja aah, tätä juhlaa... dna gprs ollu päällä jo 17h ja 35 minuuttia :) ei jumita ei pätki.

  T68i + dsr-11 datakaapli: yhtä juhlaa...
  T68i + bluetooth: gprs puoli toimii, mutta bluetooth palikka on välillä hukassa kun käynnistää koneen.
  T68i + dsr10 datakaapeli: ei toimi, pätkii, toimii pari miinuuttia tai puolituntia, ja naps, poikki, sarjaportti asetuksia yritetty rassata ei onnistu...
  Ilmeisesti se DSR-11 kaapelin DCD linja ja uudempi piiri ei ole mikään turha uudistus.

  Siemens C55 + lataava orkkis USB datakaapeli:
  Ei mitään hyvää sanottavaa, yhteys jumittelee, data ei liiku. Puhelin jumittaa, akkua saa repiä irti, usb johtoa saa repiä irti... lataa kyllä mutta sit taas lopettaa sen ja akku tyhjä. Jos siirtää dataa oikein tosissaan akku sulaa käsiin ja puhelin sammuu. Jos sammuttaa koneen eikä katkaise internet yhteyttä niin puhelin luulee että GPRS on päällä, ja uusi yhdistäminen ei onnistu ellei katkaise virtoja.

  No onhan tuossa mölyfooniset soittoäänet, ja sillä voi soittaa, se oikeastaan riittää, mieluusti olisin kyllä ericssonia mukanani kantanut, mutta kyllä se on niin omaa rotuaa gprs puolella että siitä tehtiin nyt modeemi.

  Tietysti vois kokeilla Siemenssiä modatulla sarjakaapelilla... jotenkin en luota tohon USB hommaan, eihän siinä toimi edes hiiri kunnolla :) mikä lie pa**a emo mulla. soltek sl-75kav + XP 2600
   

Jaa tämä viestiketju