Väitetyssä vuotokuvassa Sonyn uusi Xperia X – myös Xperia XZ ja Xperia XA saamassa...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22314
Reaktiopisteet
216
Sonyn tulevasta uudesta Xperia X -puhelimesta on vuotanut verkkoon väitetty kuva, joka on peräisin ilmeisesti Xperia X:n esittelymateriaalista. Alta löytyvän kuvan julkaisi /Leaks. Lisäksi samainen taho julkaisi jo muutamaa päivää aiemmin heikkolaatuisen kuvan väitetystä uuden Xperia XZ:n etupaneelista.

Uusi Xperia X näyttäisi sisältävän aiempaa pienemmät reunukset näyttönsä ympärillä, mutta juuri muuta siitä ei vielä tiedetä – kuten ei tulevasta Xperia XZ:stäkään, joka olisi jälleen uusi Sonyn huippupuhelin.

Jos tuoreet raportit pitävät paikkansa, on myös Sony siirtymässä puhelimissaan käyttämään samoja mallinimiä useampaan kertaan.

Jo aiemmin joulukuun puolivälissä paljastui tietokonerenderöidyssä kuvassa vielä Sony-puhelin, jonka tuolloin kerrottiin olevan uusi versio Xperia XA:sta.

Paljastusten perusteella Sonylta tiedetään olevan tulossa älypuhelimet mallikoodeilla G3121 ja G3112, jotka bongattiin jo lokakuussa venäläisviranomaisen sivulta. Xperia XA:n mallikoodi on F311x, joten näistä malleista ensimmäinen voisi hyvinkin olla sen seuraaja.

Tuntemattoman TheAndroidSoul-sivuston mukaan nämä kaksi puhelinta sisältäisivät 5,2 ja 5,5 tuuman näytöt ja Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin sekä julkistettaisiin CESissä eli jo tällä viikolla. Sonyn lehdistötilaisuus on vuorossa 4. tammikuuta. Toinen potentiaalinen julkistusajankohta Sony-uutuuksille on helmikuun lopulla Mobile World Congressissa, jossa Sony viime vuonna alun perin julkisti uuden Xperia X -puhelinten sarjansa.


Väitetty /Leaksin julkaisema kuva uutta Sony Xperia X:ää esittelevästä materiaalista.


Väitetty /Leaksin julkaisema vuotokuva uuden Sony Xperia XZ:n etupaneelista.


Sony-puhelin OnLeaksin ja SlashLeaksin julkaisemassa kuvassa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom