Mobiili.fi Väitetyistä kokoonpano-ohjeista ikävä käänne iPhone-huhuihin – ei sittenkään kahta kaiutinta?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  Ei päivää ilman uutta iPhone-vuotoa.

  Tällä kertaa ovat paljastuneet väitetyt asiakirjat, jotka ohjeistavat iPhonen kokoonpanoa. Kuvat asiakirjoista julkaisi Nowhereelse-sivusto.

  Kymmenien aiempien vuotojen ja huhujen jatkona tulevat asiakirjat eivät tuo juurikaan uutta kokonaiskuvaan tulevasta iPhonesta, joka voi saada nimekseen iPhone 7, iPhone 6SE tai jotain aivan muuta. Nimestä ei ole vielä kuultu vahvaa vihjettä miltään luotettavana pidettävältä taholta. Kovin kaukana uudet iPhonet eivät enää ole, sillä niiden julkistuksen pitäisi olla ohjelmassa 7. syyskuuta.

  Merkittävimpänä seikkana uudet kokoonpanoasiakirjat vaikuttaisivat kumoavan toiveet stereokaiutinten tulosta iPhoneen. Uuden iPhonen pohjassa Lightning-liitännän molemmin puolin on identtiset aukot, mutta alta löytyvien asiakirjojen perusteella niistä toisen takana sijaitsee edelleen vain mikrofoni. Apple on aiemmissakin iPhone-malleissa käyttänyt pohjassa kahta aukkoa, vaikka vain toisen takaa löytyi tuolloinkin kaiutin. Toiveita kaiuttimesta yllytti Bloombergin Mark Gurmanin raportti, mutta hänen lähteensä on saattanut puhua ilman parempaa tietoa.

  [​IMG] [​IMG]

  Lisäksi mielenkiintoisesti yllä ensimmäisessä kuvassa myös etupuolelle D12-numerolla on listattu Strobe lens and LED, joka sellaisenaan antaisi olettaa tulevasta iPhonesta voivan löytyä LED-kuvausvalo myös etukameralle. Näin ei kuitenkaan yhdenkään aiemman huhun tai vuodon mukaan ole, joten tämä maininta liittynee joko jollain tavalla myös takakameran kuvausvaloon tai näytön toimintaan nykyiseen tapaan kuvausvalona etukameralle kirkkaasti välähtäen. mitä Apple nimittää Retina Flash -valoksi.

  Lisää tulevista iPhoneista voit lukea aiemmista jutuistamme. Suositeltavia ovat tämä videokatsaus uuteen 4,7 tuumaan iPhoneen sekä hyötyjä avaava katsaus uuden 5,5 tuuman iPhonen kaksoiskamerasta.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju