Mobiili.fi Väitetty iPhone 7:n takakuori paljastaa vähäisiä uudistuksia ja erikoisen uuden aukon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  Kiinalaiselle sosiaalisen median sivustolle Weiboon on ladattu väitettyjä kuvia iPhone 7:n takakuoresta. Kullanvärinen alumiinikuori muistuttaa hyvin paljon iPhone 6:a ja 6s:ää, mutta pari muutostakin on nähtävissä.

  [​IMG]

  Uusissa vuotokuvissa nähty alumiininen takakuori muistuttaa pääosin kahta aiempaa iPhone-sukupolvea, ja suurin ero on muovisissa antenniraidoissa, jotka eivät enää kulje takaosan poikki. Kameran ja salamavalon aukot näyttävät vastaavan iPhone 6s:n varustusta, mikä on hieman ristiriidassa aiemmin nähtyjen CAD-mallikuvien kanssa. Niissä kamera-aukko on aiempaa isompi ja hieman eri kohdassa.

  Erikoista nyt nähdyissä kuvissa on kameran ja salaman väliin ilmestynyt toinen reikä. iPhone 6s:ssä vastaavassa paikassa on yksi aukko mikrofonille, mutta väitetyssä iPhone 7:ssä aukkoja on kaksi, ja ne ovat myös keskenään eri kokoiset. Toisen aukon tarkoituksesta ei ole tarkempaa tietoa.

  [​IMG]

  Huhuttua kaksoiskameraa tai iPad Prosta tuttua Smart Connector -liitäntää ei kuvien takakuoressa näytä olevan, mutta huhujen mukaan ne olisivatkin tulossa vain isompaan iPhone 7 Plus -malliin. Kuvien takakuori näyttäisi kokonsa puolesta kuuluvan 4,7-tuumaiselle iPhone 7 -perusmallille.

  Vuotokuvista kertoi AppleInsider-sivusto.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju