Mobiili.fi Uutuuspeli saapui Suomeen ensimmäisenä – ”Yhdistimme Angry Birdsit ja flipperin”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen Frozen Vision on julkaissut uusimman Goblin Forest -pelinsä. Kyseessä on pelikehittäjän toinen pelijulkaisu. Aiemmin Frozen Vision on julkaissut vanhoja Neppis-autoja muistelevan Nepcar Racing -pelin.

  Frozen Vision on oululainen mobiilipelifirma, joka perustettiin vuonna 2014. Yrityksen toimitusjohtajana häärii ASMO-laturista tunnettu Asmo Saloranta.

  Goblin Forestin kerrotaan syntyneen, kun Angry Birdsien ja flipperien elementit tuotiin samaan tilaan. Ammuskelua ja pulmapelaamista yhdistävässä pelissä pelaaja taistelee hyvien peikkojen puolella ilkeitä peikkoja vastaan. Taistelu tapahtuu viskomalla omia peikkojoukkoja hyökkääjiä kohti.

  Salorannan mukaan Goblin Forest on peli, joka on helppo oppia, mutta vaikea hallita. Peli on ilmainen, eli mukana on sovelluksen sisäisiä ostoja. Niiden ei kuitenkaan pitäisi jarruttaa pelaamista liiaksi. ”Emme halunneet tehdä rahastusautomaattia, vaan tarjota hyvän pelikokemuksen”, Saloranta vakuuttaa.

  Goblin Forest on toistaiseksi saatavilla vain Android-laitteille ja löytyy Google Play -kaupasta. Niin sanottu ”soft release” -versio on tuotu suomalaisten saataville ennen muita. Nykyversiosta puuttuvat sisäiset ostomahdollisuudet, jotka lisätään viimeisteltyyn versioon pelin maailmanlaajuisen julkaisun yhteydessä.

  [​IMG]
  Goblin Forest

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju