Mobiili.fi Uutuuspeli Crashing Season otti varaslähdön Suomessa – Ladattavissa nyt

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Vuoden 2015 yritystulokkaaksikin valittu Koukoi Games valmistautuu julkaisemaan debyyttipelinsä ympäri maailmaa. Suomesta ponnistava pelistudio on nyt tehnyt päätöksen tuoda pelinsä kotimaahan pari viikkoa ennen muuta maailmaa.

  Crashing Seasonissa pelaaja pääsee ohjastamaan erilaisia eläimiä. Kyseessä on Koukoin mukaan niin sanottu suljetun areenan runner-peli, jossa päihitetään metsästäjiä, kerätään kolikoita ja avataan lisää pelattavia hahmoja. Mukana on myös joukko erityiskykyjä ja lisävarusteita, joilla vihollisten nujertaminen onnistuu sujuvammin.

  Pelin maailmanlaajuisen julkaisun on määrä tapahtua noin kahden viikon kuluttua. Menneenä viikonloppuna Crashing Season julkaistiin kuitenkin jo Suomessa. Peli on siis ladattavissa heti – tosin vain Android-versiona.

  Toimitusjohtaja Antti Kanasen mukaan Crashing Season on saanut erinomaisen vastaanoton sekä aiemmilla testimarkkinoilla että nyt Suomessa. Todellinen menestys maailmalla selviää kuitenkin vasta toukokuun lopussa laajemman lanseerauksen myötä. Tuolloin pelistä tulee Android-version lisäksi saataville iOS-versio.

  [​IMG]
  Koukoi Gamesin ensimmäinen peli on Crashing Season.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju