Mobiili.fi Uutuuksia toukokuussa: Mi Max -jättipuhelin, Mi Band 2 ja uusi käyttöliittymä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinasta ponnistava ja nopeasti viime vuosina kasvanut Xiaomi järjestää julkistustilaisuuden toukokuussa. Esityslistalla on nähtävästi useita laitteita ja uusia Android-pohjaisia käyttökokemuksia.

  Parin viikon päässä häämöttävän tilaisuuden suurin julkistus on todennäköisesti Mi Max. Kyseessä on suuren kokoluokan älypuhelin, jonka on määrä aloittaa uusi laitesarja Xiaomin valikoimissa. Mi Maxin näytön on kerrottu olevan tuntuvat 6,4 tuumaa.

  [​IMG]
  Xiaomi Mi Max -jättipuhelin kurkkaa farkuntaskusta.


  Uuden puhelimen ohella Xiaomilta odotetaan uutta aktiivisuusranneketta. Android Beatin mukaan Mi Band 2 -rannekkeesta nähtiin vastikään vilaus yhtiön järjestämässä suorassa videolähetyksessä. Laitteen ominaisuuksista tunnetaan ainakin LCD-näyttö, jolta liikuntatietoja ja ilmoituksia voi tarkastaa.

  [​IMG]
  Oletettu Mi Band 2.


  Lisäksi Xiaomi valmistelee uutta käyttöliittymäpäivitystä laitteisiinsa. Androidin päällä toimiva MIUI 8 uudistaa ainakin ilmoitusaluetta, jonka kerrotaan saaneen risuja MIUI 7:ssä.

  Mi Max -puhelimen, Mi Band 2 -rannekkeen ja MIUI 8 -käyttöliittymän virallisen esittelyn on määrä tapahtua toukokuun 10. päivä. Tilaisuus järjestetään Pekingissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju