Uutta puhelinta..

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Kongomam, 18/7/11.

 1. Kongomam

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moro, nyt olisi uusi puhelin tarpeen kun 2½ vuotta vanha Nokian 5800 alkaa olla jo melkeinpä roskiskamaa ja tarvitsisi hieman kokeneempaa näkökulmaa uuden luurin hommaamiseen.

  Puhelimessa tulisi olla kunnollinen kosketusnäyttö (nykyisen huono toimivuus häiritsee), nopea nettiselain, runsas sovellusten- ja pelienhankinta mahdollisuus, tarkka näyttö ja kohtuullisesti tallennustilaa. Fyysinenkin QWERTY:kin käy, mutta se ei ole mikään kriteeri, pelkällä kosketusnäytölläkin luultavasti pärjään kunhan näyttö on kunnollinen. Merkki voi olla periaatteessa mikä tahansa, joskaan Nokiaan en enää ihan helpolla lähtisi..

  Lisäksi bonusta olisi sitten mahdollisimman hyvä kamera, kestävyys (ei hajoa helposti) ja akun kesto. Ja tässä nyt väsyneenä ja suht-kiireellä kirjoittaessa varmaan unohdin jotain, mutta melkeinpä kaikki mahdolliset hyödykkeet ovat vain plussaa. Liian suurta ja epäkäytännöllistä en kuitenkaan missään nimessä halua, minkä takia Xperia Arc hieman mietityttää (ei kuitenkaan poissuljettu) ja Samsungin GSII yms. (HTC:t) ovat itselleni tuntemattomia, joten suositteluja kaipaan. Hinnalla ei pahemmin väliä, mutta olisi mukavaa jos joku osaisi mallin lisäksi suositella parasta ostopaikkaa.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos lähellä on jokin isompi liike jossa laitteita näytillä/kokeiltavana tai jopa osaava myyjä, niin helpottaa kummasti ostopäätöstä.

  Jos Android kiinnostaa niin suosituimpia ovat HTC ja Samsung, joidenkin mielestä HTC on laadukkaampi, aikuisempaan makuun, toiset taasen ihannoivat Samsungia, suosituimmistä malleista löytyy juttua pitkistä ketjuista.

  Laitteissa riittää tarkkuus, mutta eri malleissa erikokoisia näyttöjä jotkut haluaa isoa, toiset pientä. Haluatko käyttää yhdellä kädellä, vai oletko valmis käyttämään kahtakättä. Vanha HTC Desire on koko ja muodoltaan sellainen joka sopii myös yhden käden käyttöön,

  Sitä voi muutenkin pitää semmoisena lähtötasona teknisissä ominaisuuksissa, joista tinkiminen vaikuttaa jo häiritsevästi, Taasen jos ottaa tuoreempaa rautaa niin lisääntyy myös uutuuksien alkutakkuilut.

  Jos suinkin pääset tutustuun niin käy katselemassa.

  Aina noihin vaatimuksiin pitää myös ehdottaa iPhonea.

  Nokia ilmeisesti poissuljettu, siellä hyllytavarassa C7 ja N8 , jos ei innosta, ja vaihtelua haluaa niin menee Nokialla syksyyn talveen kun erilaista.
   
 3. Rapis

  Rapis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/07
  Viestit:
  2517
  Tykkäykset:
  98
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3 Gold
  Oikestaan ajattelin tuota lukiessa mielessäni iPhone4 koko ajan. Täyttää kaikki noi kriteerit ja voi olla noista tän hetken laitteissa ehkä parasta mitä tuossa luettelit. Ehdottomasti varsinki jos tykkää paljo pelata puhelimella iOS on varmaan paras alusta ällä hetkolla siihen. Kestävyydestä tuossa on paha mennä sanoon mitään, kun en itse omista. Velipojan iPhonea lähinnä räplänny ja kuvaillu sillä jotain =)
   

Jaa tämä viestiketju