Uutta puhelinta N73:sen jälkeen.

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Affen, 11/11/08.

 1. Affen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/06
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on tullut aika päivitellä tuo N73 uudempaan. Kyllähän se vielä toimii, mutta kaipaan vaihtelua ja jotain uutta karkkia;)

  Tällähetkellä päässä pyörii N79 ja N85, en vain ole saannut selkeää kuvaa näiden eroista, vaikka olen lukenut kummankin puhelimen topicit ja kaikki muutkin mitä tähän mennessä olen löytänyt=)

  Eroina tuntuu olevan näyttö, sekä toinen on liukukantinen ja toinen normikapula. Ikinä ei ole ollut tuollaista liukukantista ja N85:sen slideriä onkin haukuttu, samoin takakantta.

  Pari vuotta tulee olemaan jokapäiväisessä käytössä, joten tukevuutta kyllä kaipaisi. Lisäksi haluan nopeutta, nykyinen N73 tuntuu aikasta hitaalta. Eli kestävyys+nopeus.

  Lisäksi GPS sekä FM-lähetin tuntuu mukavilta ominaisuuksilta, etenkin GPS.

  Muitakaan malleja tai merkkejä ei ole pois suljettu. Kameralla ei itselle niin kauheasti väliä, löytyy pokkaria ja järkkäriä omasta takaa. Lisäksi ihan sama että jääkö sormenjäljet helposti vai eikö.

  Nettiä tulee jonkinverran käytettyä, tosin sekin nykyään vähentynyt mokkulan ja miniläppärin oston myötä, kulkevat melkein kaikkialla mukana. Mutta pikaisia googletuksia ym tulen tekemään.

  En tykännyt kokeillessa oikein N85:sen näppäimistä tekstiviestiä kirjoittaessa. C-näppäinkin oli vähän inhoittavasti ylemmässä osassa, joutui aina nostamaan sormia kauheasti kun tuli vikalyöntejä. Tosin eipä niitäkään tule kauheasti enään kirjoiteltua.

  Tuo N85:sen näppäinlukko oli vähän tyhmässä paikassa, eikö se aina mene kiinni/auki kun työntää kännykän taskuun?

  Eli tykkäisin kännykästä joka kulkee mukana kaikkialle, eli mahtuu taskuun ja mekaanista kestävyyttä jonkinverran. Ei mitään pudotteluita tms, mutta ettei taskuun murene.

  Lisäksi saa olla karkkia, ettei heti kyllästy, ja tosiaankin nopeutta kaipaisin.

  Eli, onko näissä kahdessa nytten sitten merkittäviä eroja, vai löytyykö esim. E-sarjasta parempia vaihtoehtoja?
   
 2. ilavi

  ilavi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/3/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  Tässä " Mikä puhelin kannattaa ostaa" osiossa on jo paljon puhetta noita N73sen vanhojen käyttäjien uuden puhelimen ostovaihtoehtojen kyselyistä.

  Itsekin vanhan N73sen käyttäjänä valitsin uuden sen mukaan ja halusin ottaa N79n. Kylläkin 5800 Xpressmusic on jo ovella ja ensi vuonna tulee lisää suurinäytöllisiä kosketusluureja.

  Että tällähetkellä uuden luurin hommaaminen on aika vaikeaa koska kohta on tulossa niin paljon hienompia malleja.
   

Jaa tämä viestiketju