Sponsoroitu Uutisia ja päivityksiä Honorilta - liity Honor Clubiin ja voita palkintoja

Keskustelu osiossa 'Honor', aloittaja Honor Suomi, 19/8/18.

 1. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Honor
  Useista Honor-puhelimista löytyy infrapunalähetin – näin älypuhelin toimii kätevänä kauko-ohjaimena

  [​IMG]
  Esimerkiksi Honor 10:stä löytyy kauko-ohjainkäyttöön vaadittava infrapunalähetin (suurempi musta piste pienemmän mikrofoniaukon rinnalla puhelimen yläpäässä).

  Monista Honor-älypuhelinmalleista löytyy kätevä lisäominaisuus – nimittäin mahdollisuus toimia useiden erilaisten laitteiden kauko-ohjaimena.

  Kauko-ohjaimena toiminnan mahdollistaa puhelimista löytyvä infrapunalähetin. Ulkoisesti lähetin näkyy pienenä mustana pisteenä puhelimen yläpäässä.

  Infrapunalähetin löytyy Honor-puhelimista muun muassa Honor 10:stä, Honor View 10:stä, Honor 9:stä, Honor 8:sta sekä Honor 7:stä.。.

  Infrapunalähettimellä varustettu Honor-älypuhelin on helppo ottaa käyttöön myös kauko-ohjaimeksi – se onnistuu näin:
  1. Etsi puhelimestasi Älykäs ohjain -sovellus. Oletuksena se löytyy Työkalut-kansiosta.
  2. Aloita lisäämään uutta ohjattavaa laitetta. Vaihtoehtoja on monenlaisia, kuten alta kuvasta käy ilmi. Tässä esimerkissä lisäämme kauko-ohjattavaksi vanhemman mallin television.
  3. Jatka näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti valitsemalla laitevalmistaja ja sen jälkeen testaamalla toimivuus.
  4. Valmista! Käytössäsi on nyt kätevä kaukosäädin valitsemallesi laitteelle – suoraan älypuhelimessasi.

  Haluatko tietää enemmän Honorista? Vieraile Honorin verkkosivuilla.

  [​IMG]
  Honor-puhelinten Älykäs ohjain -sovellus mahdollistaa älypuhelimen toiminnan monenlaisten laitteiden kauko-ohjaimena.
  [​IMG]
  Käyttöönotto on erittäin varsin helppoa.
   
 2. Nightuser

  Nightuser Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  31/8/14
  Viestit:
  11561
  Tykkäykset:
  4151
  Puhelinmalli:
  SmartPhone
 3. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Honor
 4. zxc1 Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  25/11/12
  Viestit:
  557
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Lumia 640XL White
  Kiitos todella hyvästä vinkistä! Mulla on pari vanhaa vielä hyvin toimivaa Kaonin tallentavaa boxia kovassa käytössä joista toisen kaukosäädin vetelee jo viimeisiään. Sen takia tämä vinkki tuli todella tarpeeseen. Hyvä tietää että puhelimella saa kaukosäätimen toimimaan näin kätevästi jos tulee ongelmia tv:n tai boxien kaukosäätimiin. Honor 8:lla käyttöönotto oli helppoa.
   
 5. 7.7"kk Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  13/7/14
  Viestit:
  404
  Tykkäykset:
  111
  Puhelinmalli:
  GT-P6800
  Että Huawei tuolla ominaisuudella nyt seuraa käyttäjän tv:n katseluakin ... hyvä uutinen?
  Onkohan foliota lisää saatavana
   
 6. Tattoo Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  4/7/12
  Viestit:
  769
  Tykkäykset:
  181
  Puhelinmalli:
  Huawei Nova 3 Iris Purple
  Kyllä, foliota pari kerrosta lisää. Huaweita tuskin kiinnostaa sun AlfaTV'n katselut.
   
  SANDY and gogland like this.
 7. BorG Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1423
  Tykkäykset:
  207
  Minulla tämä ominaisuus toimi ihan hyvin uudella LG telkkarilla, samoin vanhalla Blu-ray soittimella.
   
 8. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Honor
  Tällainen on 349 euron Honor Play -älypuhelin – näin se pesee kalliimmat kilpailijansa

  [​IMG]
  Honor Play on varustettu kookkaalla 6,3 tuuman näytöllä.

  Honorin 15. elokuuta Suomessa myyntiin tullut Honor Play -älypuhelin tarjoaa 349 euron hintaansa nähden erinomaisen teknisen kokonaisuuden.

  Honor Play on varustettu kookkaalla 6,3 tuuman näytöllä, tehokkaalla kahdeksanytimisellä Kirin 970 -järjestelmäpiirillä, kattavilla ominaisuuksilla sekä suurella 3 750 milliampeeritunnin akulla.

  Honor Playn loistava hinta-laatusuhde käy parhaiten ilmi, kun sitä vertaillaan kilpailijoiden huippupuhelimiin, jotka maksavat puolet enemmän tai pahimmillaan jopa kolminkertaisesti verrattuna Honor Playn kohtuulliseen 349 euron hintaan. Honor Play on näiden kilpailijoiden kanssa monessa suhteessa samalla viivalla tai jopa edellä huomattavasti edullisemmasta hinnastaan huolimatta.

  Honor Play on suunniteltu erityisesti pelaamiseen sopivaksi älypuhelimeksi, mutta sopii mainiosti toki myös muuhun käyttöön. Pelaamiseen vauhtia tuovat Honor Playn kookas 6,3 tuuman näyttö sekä tehokas huippuluokan Kirin 970 -järjestelmäpiiri, jonka erikoisuutena on lisäksi tekoälylaskentaan suunniteltu neuroverkkolaskentayksikkö. Sitä hyödynnetään erityisesti myös Honor Playn kamerassa, joka osaa tunnistaa kuvauskohteet tekoälyn avulla ja valita käyttöön kullekin kohteelle optimoidut kuvasäädöt automaattisesti.
  [​IMG]
  Honor Playn värivaihtoehdot mustan ohella Suomessa ovat sininen ja violetti.

  Pelaamista Honor Playlla avittaa myös sen GPU Turbo -toiminto, joka tehostaa pelisuorituskykyä tuetuissa peleissä Honorin itsensä mukaan jopa 60 prosentilla ja vähentää virrankulutusta 30 prosentilla.

  Alla vertailluista puhelimista Honor Playssa rakenne on täysin alumiinia, mikä tekee siitä muita kestävämmän iskuja vastaan. Lisäksi Honor Playssa on vertailujoukon kookkain näyttö. Muiden vertailun puhelinten tavoin myös Honor Playsta löytyy takaa kaksoiskamera, mutta tarkkuuksissa ja toteutuksissa on eroja.

  Kaikissa vertailun puhelimissa on sisäistä tallennusmuistia 64 gigatavua, mutta ainoastaan Honor Playssa tallennustila on laajennettavissa muistikortilla. Honor Play on lisäksi vertailun puhelimista ainoa, joka sisältää FM-radion. Lisäksi Honor Playn muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat kaksi SIM-korttipaikkaa (toinen jaettu muistikorttipaikan kanssa) sekä perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joka joistakin puhelimista tätä nykyä puuttuu.

  Akun kapasiteetiltaan Honor Play on vertailun paras, sillä muissa kapasiteetti on selvästi pienempi. Samanaikaisesti suuremmasta akustaan huolimatta Honor Play on myös vertaillun joukon ohuin puhelin.
  Yhteenvetona Honor Play tarjoaa vakuuttavan kokonaisuuden 349 euron älypuhelimeksi, kuten alta löytyvä vertailutaulukko vahvistaa. Mikäli Honor Play kiinnostaa, kannattaa lukea tästä myös arvostelumme puhelimesta.

  [​IMG]
  Honor Play
  [​IMG]
  OnePlus 6
  [​IMG]
  Xiaomi Mi 8
  [​IMG]
  Apple iPhone X
  [​IMG]
  Honor Play vs. kalliimmat kilpailijansa.

  Haluatko tietää enemmän Honorista? Vieraile Honorin verkkosivuilla

  Lähde: Tällainen on 349 euron Honor Play -älypuhelin – näin se pesee kalliimmat kilpailijansa
   
 9. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Honor
  Kaksi kertaa sama sovellus älypuhelimessa? Valituilla Honor-puhelimilla sekin onnistuu – näin hyödynnät ominaisuutta

  [​IMG]
  Kaksoissovellus on helppo ottaa käyttöön asetuksista. Näkymässä näkyvät ne puhelimeen asennetut sovellukset, joiden osalta kaksoissovellusta tuetaan.

  Monet Honor-puhelimet sisältävät kätevän Kaksoissovellus-toiminnon, joka mahdollistaa valittujen sovellusten löytymisen kaksi kertaa samasta älypuhelimesta.

  Kaksoissovellus helpottaa huomattavasti esimerkiksi kahden Instagram- tai Snapchat-tilin käyttöä yhdessä älypuhelimessa. Ominaisuuden käyttöönoton jälkeen eri palvelujen eri tilejä voidaan käyttää helposti suoraan omista sovelluskuvakkeistaan. Kaksi eri tiliä samassa palvelussa voi liittyä esimerkiksi työprofiiliin oman henkilökohtaisen profiilin rinnalla.

  Kaksoissovellus-toiminto on osa Honor-älypuhelimissa käytettävää EMUI-ohjelmistoa ja löytyy nykyisin lukuisista älypuhelinmalleista, mutta joistakin edullisemmista malleista se puuttuu.

  Kaksoissovellus tukee Suomessa suosituista sovelluksista Facebookia, Facebook Messengeriä, WhatsAppia sekä Snapchatia. Lisäksi muualla suosituista sovelluksista tuettuina ovat esimerkiksi LINE ja WeChat. Nämä sovellukset on siis mahdollista kahdentaa niin, että alkuperäisen rinnalle kotinäkymään ilmestyy sovelluskuvake toiselle asennukselle samasta sovelluksesta.

  Kaksoissovelluksen käyttöönotto on erittäin helppoa puhelimen asetusten kautta.
  1. Avaa Asetukset
  2. Avaa Sovellukset ja ilmoitukset -valikko asetuksista
  3. Avaa Kaksoissovellus-näkymä (kuvassa yllä)
  4. Ota käyttöön kaksoissovellus haluamillesi sovelluksille. Kaksoissovellus-näkymässä näkyvät kaikki puhelimeen asennetut, kaksoissovelluksena tuetut sovellukset.
  5. Valitut kaksoissovellukset ilmestyvät kotinäkymään

  [​IMG]
  Asetuksista käyttöönoton jälkeen sovelluksen toinen asennus ilmestyy samantien kotinäkymään.

  Toinen sovellus, eli kaksoissovellus, sisältää kuvakkeensa kulmassa pienen 2-numeromerkinnän saman sovelluksen kahden eri asennuksen erottamisen helpottamiseksi.

  Kaksoissovellus on erillinen alkuperäisestä ja sovellusten tiedot ovat täysin erillisiä.
  Jos kaksoissovelluksen käytöstä haluaa myöhemmin luopua, onnistuu sovelluksen toisen asennuksen poistaminen asetuksista saman Kaksoissovellus-näkymän kautta kuin käyttöön otettaessa.

  Haluatko tietää enemmän Honorista? Vieraile Honorin verkkosivuilla

  Lähde: Kaksi kertaa sama sovellus älypuhelimessa? Valituilla Honor-puhelimilla sekin onnistuu – näin hyödynnät ominaisuutta
   
 10. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Honor
  Honor on avannut oman Honor Clubinsa verkkosivuillaan. Honor Club on alusta, jossa saat tuoreinta tietoa Honor-tuotteista ja kuulet Honor-brändin viimeisimmät uutiset. Se on kotipesä, johon voit kokoontua jakamaan ideoita ja tapaamaan ihmisiä, jotka jakavat samat kiinnostuksen kohteet.
  Honor Clubiin voit rekisteröityä Honorin sivuilla. Tarjolla on myös alusta alkaen palkintoja keskustelijoille. Avauskeskusteluun osallistuvista yhdelle voittajalle Honor tarjoaa uuden Honor Play -älypuhelimen ja 5 voittajalle kuulokkeet.
  Honor-Personal Center
  Tervetuloa rekisteröitymään - voit voittaa lahjoja Honor-Communit
   
 11. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6944
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  Monta
  Honor 8X:n Euroopan lanseeraustilaisuus käynnistyy Prahassa tänään Suomen aikaa kello 18.30 Suomen aikaa.
  Tilaisuutta voi seurata tästä linkistä. Sivuilla on myös kilpailu kommentoijille.

  Täältä Matkapuhelinfoorumiltakin paikan päällä tilaisuudessa on kolme osallistujaa. :)
   
  Viimeksi muokattu: 11/10/18 klo 15:14
 12. rane58

  rane58 Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  12/6/11
  Viestit:
  1427
  Tykkäykset:
  1065
  Puhelinmalli:
  Microsoft Lumia
  Saako tuon toimimaan auton kaukosäätimeenkin...? :eek:
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju