Mobiili.fi Uutisia ilman viiveitä: Facebook työstää Twitter-tyylistä sovellusta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Facebookin kerrotaan kehittelevän uutta mobiilisovellusta uutisnälkäisille. Kyseessä on hieman Twitterin kaltainen sovellus tiettyjen uutislähteiden seuraamiseen ja eritoten tuoreimpien uutisten vastaanottamiseen.

  Facebookin uutissovelluksen yksityiskohdat ovat vielä epäselviä. Tästä huolimatta Business Insider on saanut tietoja palvelun toimitavasta.

  Kyseessä on mobiililaitteeseen ladattava sovellus, jossa käyttäjä voi asettaa seurantaan tarjolla olevia julkaisijoita. Julkaisijat voivat välittää tuoreimmat ajankohtaisuutiset sovelluksen kautta, jolloin käyttäjät saavat tilaamiensa lähteiden uutiset välittömästi ilmoituksina.

  Ilmoitusten kerrotaan olevan enintään 100 merkin mittaisia, eli nopean selosteen tapahtumasta voi lukea suoraan ilmoituksesta. Lisäksi mukana on linkki täyden uutisen sisältävälle verkkosivulle.

  Sovellusta kokeilleet lähteet kertovat, että Facebook suorittaa parhaillaan pilottia muutamien sisällöntarjoajien kanssa. Facebook kieltäytyi kuitenkin kommentoimasta asiaa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju