Mobiili.fi Uuteen iPhoneen sittenkin 12 megapikselin kamera?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  9to5Macin kuvissa iPhone 5se / iPhone SE muistuttaa hyvin paljon iPhone 5s:ää.


  Huhut todennäköisesti maaliskuun aikana julkistettavasta uudesta nelituumaisesta iPhonesta eivät ota laantuakseen.

  Aiemmin useasti oikeaan osuneen KGI Securitiesin analyytikon Ming-chi Kuon mukaan aiemmista tiedoista poiketen uusi kompakti iPhone saisikin 12 megapikselin kameran, eli samanmoisen kuin iPhone 6s -sukupolvessa. Aiemmin kameran on povattu tulevan kahdeksalla megapikselillä.

  Lisäksi Kuon mukaan uusi neljän tuuman iPhone sisältäisi myös Apple A9 -piirin sekä tuen Apple Pay -maksuille, kuten iPhone 6s -mallit. Kameran pitäisi tukea myös iPhone 6s:n yhteydessä lanseerattuja live-kuvia. Kuon tuoreimmasta raportista on kertonut muun muassa MacRumors.

  Tulevan puhelimen mallinimi on vielä hienoinen kysymysmerkki, sillä tältä osin on kuultu monenlaista tarinaa ja huhut ovat kehittyneet. Aivan viimeisimmän 9to5Macin Mark Gurmanin raportin mukaan uusi iPhone saisikin nimekseen iPhone SE, eikä kuten aiemmin huhuttiin iPhone 5se. Uutuuden design muistuttaisi pitkälti aiempaa iPhone 5s:ää, mutta reunoja olisi hieman pyöristetty.

  Oli puhelimen nimi mikä hyvänsä, sen odotetaan tulevan tarjolle 16 ja 64 gigatavun muistikapasiteettivaihtoehtoina pikaisesti julkistuksen jälkeen. Apple järjestää julkistustilaisuutensa huhujen mukaan joko 15. tai 22. maaliskuuta.

  KGI Securitiesin Kuo odottaa nelituumaisten iPhone-puhelinten toimitusten kasvavan tänä vuonna jopa 131 prosenttia uuden mallin ja iPhone 5s:n hinnanlaskun myötä. Kuo povaa iPhone 5s:lle jopa hurjaa 50 prosentin hinnanalennusta.

  Applelta odotetaan uuden kompaktin iPhonen ohella tulevassa julkistustilaisuudessa myös uutta 9,7 tuuman iPadia, joka kuulunee nimeltään Pro-sarjaan sekä ranneke- ja mahdollisesti materiaalivaihtoehtojen päivityksiä Apple Watchiin.

  Kuo toisti nyt myös aiemmat raporttinsa kahdesta tulevasta iPhone 7 Plus -mallista – perusversio jätti-iPhonesta saisi rinnalleen kaksoiskameralla varustetun mallin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju