Mobiili.fi Uusittu Xbox-sovellus saapui Androidille ja iOSille – ei enää SmartGlass

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft uudisti Xbox-pelisovellustarjontaansa mobiililaitteilla. Android- ja iOS-laitteille saapunut uusittu sovellus yhdistää toimintoja, uudistaa ulkoasua ja yksinkertaistaa nimipolitiikkaa.

  Aiemmin Xbox-pelaajille tarkoitetut iOS- ja Android-sovellukset ovat kulkeneet SmartGlass-lisänimellä. Nyt sovelluksen nimi on kuitenkin yksinkertaisesti Xbox.

  Samalla sovelluksen ulkonäkö on mennyt uusiksi. The Vergen mukaan uusi Xbox-sovellus näyttää Googlen ja Applen käyttöjärjestelmillä lähes identtiseltä Windows-sovelluksen kanssa.

  Xbox-sovelluksella voi tehdä tien päältä monia asioita. Pelaajat voivat nähdä Xbox Live -kavereidensa toimia ja jakaa omaa sisältöä tai vaikkapa ostaa pelejä Xboxin kauppapaikalta. Kotioloissa sovellusta voi taas käyttää pelikonsolin ohjaamiseen ja viestien kirjoittamiseen.

  Uusittu Xbox-sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteille. Löydät sen Google Playsta ja Applen App Storesta. Lisäksi sovellus on luonnollisesti saatavilla Windowsin sovelluskaupassa.

  [​IMG]
  Xbox-sovelluksen tapahtumasyöte tabletilla.

  [​IMG]
  Xbox-sovelluksen tapahtumasyöte puhelimella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju