Uusin vuotokuva paljastaa Galaxy S8:n sekä Galaxy S8+:n – sekä mielenkiintoisen yksityiskohdan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Galaxy S8 ja Galaxy S8+ SamMobilen julkaisemassa vuotokuvassa.


Kuvavuodot Samsungin Galaxy S8 -puhelimesta jatkuvat. Tuoreimmassa vuotokuvassa rinta rinnan esille pääsevät Galaxy S8 sekä sen suurempi Galaxy S8+ -versio.

Galaxy S8:n näytön kooksi on aiemmin paljastettu 5,8 tuumaa ja Galaxy S8+:n 6,2 tuumaa. Näyttö kattaa puhelinten etupuolesta selvästi aiempaa ja tähän asti älypuhelimissa tavanomaista suuremman osan, jolloin puhelinten fyysinen koko on lähes ennallaan 5,1 ja 5,5 tuuman Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -mallien kanssa.

Tilaa etupuolelta säästyy muun muassa fyysisten painikkeiden siirtymisellä näytölle. Galaxy S8 -puhelimista tulee löytymään tutut toimintopainikkeet – moniajo-, koti- ja taaksepäin-painikkeet – näytön alareunasta. Tuorein vuotokuva ja SamMobilen sen kanssa paljastamat tiedot kertovat näytöllä näkyvistä painikkeista keskimmäisen kotipainikkeen pysyvän näkyvissä jatkuvasti myös Always On Display -näyttötilassa. Galaxy S8:n on myös huhuttu saavan ainakin näytön alareunassa toimivan kosketusvoiman tunnistuksen. SamMobile kertookin, että Galaxy S8 herää valmiustilasta voimakkaalla näytöllä näkyvän kotipainikkeen painalluksella.

Lisäksi kaksi nopeaa kotipainikkeen painallusta avaisivat edelleen Samsungin fyysisten kotipainikkeiden tapaan kameran.

Galaxy S8:n täysi julkistus on luvassa vasta 29. maaliskuuta ja myynti alkamassa 21. huhtikuuta. Lähes kaikki tärkeät faktat puhelimista ovat kuitenkin jo paljastuneet.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom