Mobiili.fi Uusin Honor paljastettiin: kääntyvä kamera ja sormenjälkitunnistin kyljessä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Honor 7i


  Aiemmin tänään näimme ensimmäisiä virallisia kuvia ja videoita tulevasta Honor 7i -älypuhelimesta. Nyt Huawein uutuus on paljastettu virallisesti. Mukana on keskiluokan tehojen ohella monia erikoisia ominaisuuksia.

  Honor 7i:n erikoisuus on sen takakamera, joka on käännettävissä 180 asteen verran. Kameran saa siis osoittamaan myös laitteen etupuolelle tai mihin tahansa suuntaan laitteen yläpuolella. Huawei vakuuttaa, että kameran kääntömekanismi kestää käyttöä kahden vuoden ajan jopa 132 kääntöä päivässä. Teknisesti kyseessä on 13 megapikselin kamera f/2.0 aukolla ja Sony-sensorilla.

  Toinen omintakeinen piirre on puhelimen sormenjälkitunnistimen sijainti. Etu- tai takapaneelin sijaan Honor 7i:ssä tunnistin löytyy puhelimen kyljestä.

  Tehoiltaan kyseessä on hyvin perinteinen keskiluokan puhelin. PhoneArenan mukaan Honor 7i:ssä on 5,2 tuuman näyttö 1920 x 1080 pikselillä, Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri, kaksi tai kolme gigatavua RAM-muistia ja 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa. Akun koko on 3100 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä toimii Androidin päällä pyörivä EMUI 3.1.

  Honor 7i:n hinta Kiinassa asettuu 240 euron tuntumaan. Puhelimen pitäisi suunnata myös muille markkinoille, mutta tarkat saatavuus- ja hintatiedot ovat toistaiseksi hämärän peitossa.

  [​IMG]
  Kääntyvä kamera tuo joustavuutta kuvaustilanteisiin

  [​IMG]
  Honor 7i:n sormenjälkitunnistin löytyy vasemmasta kyljestä
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju