Mobiili.fi Uusin Android voi tehdä tiiliskiven Nexus 5X:stä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X.


  Android 7.0 Nougat -päivitys aiheuttaa ongelmia LG:n Nexus 5X -puhelimessa.

  Useat käyttäjät ovat raportoineet jatkuvasta uudelleenkäynnistymisestä Android 7.0 Nougatiin verkon yli tapahtuneen päivittämisen jälkeen.

  Uudelleenkäynnistymisten sarja voi alkaa vasta tuntien tai jopa päivien jälkeen päivittämisestä.

  Osa käyttäjistä on saanut ongelman korjattua palaamalla vanhempaan Android 6.0 Marshmallow -versioon ja osa puolestaan asentamalla tietokoneen kanssa Android 7.0 Nougatin uudelleen syyskuun tietoturvapäivityksellä varustettuna. Monille näistä kummastakaan ei ole ollut apua, valittelee Android Authority.

  Nexus-tukikeskustelupalstalla Googlen edustaja on tiedustanut ja kommentoinut ongelmaa kertoen sen koskevan vain pientä määrää käyttäjiä ja Googlen jatkavan asian tutkimista. Ongelma liittyy laitteistoon ja sen kohdanneita kehotetaankin ottavan yhteyttä laitteen myyjään sen vaihtamiseksi tai huoltotoimenpiteiden suorittamiseksi.

  Android Nougat -päivitykset eivät ole menneet Googlelta muutenkaan aivan kitkattomasti. Nexus-laitteista Nexus 6 ja Nexus 9 LTE odottavat yhä päivityksen saatavilletuloa, vaikka asioiden mennessä normaalisti niiden olisi pitänyt saada päivitys jo elokuun aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju