Mobiili.fi Uusin ”iPhone 7” -vuotokuva antaa hyvän käsityksen takaosan uudesta ilmeestä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Seuraavien iPhone-mallien (nimeltään mahdollisesti iPhone 7 tai sitten ei) julkaisuun on arviolta pari kuukautta aikaa, mikä tarkoittaa, että vuotoja ja huhuja on odotettavissa vielä kiihtyvällä tahdilla. Nyt ranskalaisen Nowhereelse.fr-sivuston julkaisema kuva antaa varsin hyvän käsityksen siitä, miltä tuleva iPhone-malli voisi näyttää ”elävänä”.

  Kuva ei varsinaisesti paljasta mitään uutta, mutta tarjoaa hyvän näkymän laitteen pieniin ulkoisiin uudistuksiin. Takaosan antenniraidat on siistitty aiempiin iPhone-malleihin verrattuna ja takakameran sijainti sekä kamera-aukon muotoilu ovat muuttuneet. Linssin reikä on myös aiempaa isompi, mutta tiedossa ei ole, minkälaisia muutoksia kameraosastolle on tulossa. Kuvassa näyttäisi olevan 4,7-tuumainen versio iPhonesta, mutta isompaan 5,5-tuumaisen malliin saattaisi olla tulossa jonkinlainen kaksoiskamera.

  [​IMG]

  Kuten muidenkin vuotojen ja huhujen yhteydessä, ei tämänkään kuvan kohdalla ole täysiä takeita sen aitoudesta. Kuvan uudelleen julkaissut Engadget kuitenkin toi esille mielenkiintoisen yksityiskohdan kuvan taustaan liittyen. Sivustolla nimittäin arveltiin, että kuva voisi olla otettu Lite-On -nimisen yrityksen toimitilojen liepeillä, ja Lite-On on muun muassa optiikkaan erikoistunut Applen alihankkija. Kyse saattaisi siis olla Lite-Onille testikäyttöön toimitetusta puhelimen rungosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju