Mobiili.fi Uusimmassa Android N -esiversiossa hulvaton salaisuus – Entä jos tämä olisi N:n virallinen...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android N.


  Google on julkaissut neljännen esiversion Android N -käyttöjärjestelmästään. Sen rinnalla julkaistiin muun muassa lopulliset kehitystyökalut sovelluskehittäjiä varten. Tärkeiden uutuuksien ohella esiversioon on kuitenkin piilotettu salaisuus, joka on joko yllättävä nimipaljastus tai hulvaton vitsi.

  Jokaisella Android-versiolla on oma pieni ”pääsiäismunansa”, jonka pariin pääsee navigoimalla laitteen asetuksiin ja koskettamalla muutaman kerran nopeasti Android-versionumeroa esittävää kohtaa. Nämä salaisuudet ovat aiemmin olleet esimerkiksi pieniä animaatioita tai pelejä.

  Android Beatin mukaan vastaava salaisuus löytyy myös uusimmasta Android N -esiversiosta. Versionumeron napsuttelu tuo tällä kertaa esiin tutun N-logon ja näennäisesti ohjelmistoversion virallisen nimen: Namey McNameface.

  Luonnollisesti kyseessä ei taida olla lopullinen nimi. Sen sijaan salaisuus vitsailee jokavuotisten Android-nimiteorioiden ja taannoisen Boaty McBoatface -nimiäänestystapauksen kustannuksella. Android N:n todellisen nimen on määrä paljastua lähiviikkoina.

  [​IMG]
  Noh, ainakin se alkaa N:llä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju