Mobiili.fi Uusimman Android-päivityksen sisältö selvisi – jako alkaa nyt

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android 6.0 Marshmallow


  Viime viikolla kuulimme uudesta Android-päivityksestä, jonka kerrottiin tuovan mukanaan muun muassa kokoelman uusia emoji-kuvia. Nyt päivitys on valmis ja sen jako voi alkaa. Samalla päivityksen tarkka sisältö selvisi.

  Uusin päivitys nostaa Androidin versioon 6.0.1. Odotetusti eräs suuri uudistus on Unicode 8.0 -emojien tuki. Luvassa on siis suuri joukko uusia kuvia, kuten taco, burrito ja yksisarvinen. Samalla Google Keyboard päivittyy uuteen versioon, josta kaikki uudet emojit löytyvät.

  Android-tablettien navigointipalkki muuttuu ratkaisevasti 6.0.1-päivityksessä. Aiemmin keskellä levänneet ikonit sijoitetaan nyt niin, että paluu- ja koti-näppäimet löytyvät näytön vasemmasta laidasta ja avointen sovellusten listauksen avaava näppäin oikeasta laidasta. Tämän pitäisi helpottaa navigointinäppäinten koskettamista tablettia pideltäessä.

  Kolmantena uudistuksena Android Beat mainitsee hälytysten käsittelyn. Jatkossa Älä häiritse -tilan voi asettaa kestämään vain seuraavaan ajastettuun hälytykseen asti.

  Android 6.0.1 Marshmallow -päivityksen jakelu Nexus-laitteille alkaa tänään. Muiden valmistajien laitteille uudistukset tippuvat totutusti kunkin valmistajan omien aikataulujen mukaan.


  We're celebrating new emojis on #Nexus which start rolling out today! pic.twitter.com/WxIMhvju2E

  — Nexus (@googlenexus) 7. joulukuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju