Mobiili.fi Uusien Nexus-puhelinten ennakkotilauksien on määrä alkaa jo ensi kuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuotokuvassa väitetty Nexus 5 (2015)


  Googlen uudet Nexus-puhelimet ovat liikkuneet aktiivisesti huhuissa läpi kesän ja alkusyksyn. Yhtiöltä odotetaan kahta erikokoista älypuhelinta, jotka tulevat eri valmistajilta. Puhelimista on jo nähty vuotokuvia ja kuultu teknisiä ominaisuuksia. Nyt lisätietoa on tarjolla puhelinten julkistus- ja myyntiaikatauluista.

  Tämän hetkisten tietojen perusteella uudet Nexus-puhelimet esitellään virallisesti 29. syyskuuta. Julkistustilaisuuden on kerrottu tapahtuvan San Fransiscossa.

  TalkAndroidin saamien tietojen mukaan puhelinten ennakkotilausten pitäisi alkaa tasan kahden viikon kuluttua julkistustilaisuudesta. Ennakkomyynti alkaisi siis 13. lokakuuta. Lähteet eivät kuitenkaan ottaneet kantaa siihen, milloin laitteiden varsinaiset toimitukset alkaisivat.

  Luvassa on näillä näkymin henkiset seuraajat Nexus 5:lle ja Nexus 6:lle. Uuden laiteparin pienempi jäsen olisi jälleen LG:n valmistama ja tähtäisi hieman halvempaan hintaluokkaan. Kookkaampi Huawein valmistama Nexus-uutuus taas panostaisi enemmän ensiluokkaiseen laitteistoon. Luonnollisesti molemmista laitteista löytyisi uusin Android 6.0 Marshmallow.

  Google ei ole toistaiseksi varmistanut syyskuun lopun julkistustilaisuutta. Näin ollen sekä sen että ennakkotilausten aloittamisen ajankohta saattaa muuttua syyskuun kuluessa. Useimmat aiemmista Nexuksista on esitelty vasta lokakuun puolella, eli huhuttu aikataulu olisi hieman totuttua varhaisempi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju