Mobiili.fi Uusi Windows 10 -puhelin tulossa Alcatelilta – myydään yhdessä virtuaalitodellisuuslaitteen...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alcatelin uusi Windows 10 -puhelin.


  Alcatelilta on luvassa uusi Windows 10 -puhelin. Nyt aiemminkin jo huhutun tulevan puhelimen myyntipakkaus on paljastunut Twitterissä julkaistussa kuvassa.

  Kuva kertoo, että puhelin on ainakin Yhdysvalloissa tulossa myyntiin Alcatel Idol 4S -nimellä. Samaan puhelimeen on aiemmin viitattu myös Idol 4 Prona. Kuten vuotanut myyntipakkaus kertoo, tultaisiin puhelinta markkinoimaan virtuaalitodellisuuskäyttöön ja myymään yhdessä mukana tulevan VR-silmikon kanssa. Mobiili virtuaalitodellisuus on aiemmin ollut lähinnä Android-puhelinten päälle rakentunutta, joten tältä osin kyse on mielenkiintoisesta avauksesta.

  Alcatel Idol 4S:n / Idol 4 Pron odotetaan muutenkin sisältävän huipputason ominaisuudet: 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 21 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelin tukisi myös Windows 10:n Continuum-ominaisuutta, joka mahdollistaa puhelimen liittämiseen suurempaan näyttöön pöytätietokoneen omaisesti käytettäväksi.

  Tarkkaa tietoa Alcatelin Windows 10 -puhelinuutuuden julkistusaikataulusta ei ole.

  Alcatelin puhelimet ovat olleet myynnissä myös Suomessa, Elisalla, joten sen uuden Windows-puhelimenkaan myyntiintulo täällä ei ole poissuljettua.

  Microsoftin omien laitteiden sijaan Windows-puhelinmarkkinoilla on liikettä muiden valmistajien toimesta. Alcatelin uutuuden lisäksi toinen tämän vuoden Windows 10 -uutuus korkeammassa hintaluokassa on HP:n Elite x3.


  Alcatel Idol 4 Pro will indeed be marketed by T-Mobile US as Alcatel Idol 4S with Windows 10. VR headset included. Here's the packaging. pic.twitter.com/UlFsAJMrbV

  — Roland Quandt (@rquandt) October 3, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju