Mobiili.fi Uusi versio Samsungin Gear VR:stä bongattu – tulossa mahdollisesti Galaxy Note7:n rinnalla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nykyinen Samsung Gear VR ja rivi näytöksi sopivia puhelimia.


  Samsungin loppukesän huippuluuri, Galaxy Note7, on useiden huhujen ja raporttien mukaan saamassa uuden USB Type-C -liitännän aiemmissa Samsungin puhelimissa käytetyn micro-USB -liitännän tilalle. Uusi liitäntä tarkoittaisi, ettei laite olisi yhteensopiva nykyisten Gear VR -virtuaalisilmikoiden kanssa. Samsung on panostanut ahkerasti virtuaalitodellisuuteen ja 360 asteen videoihin ja kuviin, joten kuvioon sopii täydellisesti, että yhtiöltä näyttääkin olevan tulossa uusi versio Gear VR:stä.

  GalaxyClub.nl-sivusto kertoo, kuinka Intian vienti- ja tuontiliikenteestä kirjaa pitävässä Zauba-tietokannassa on bongattu vielä julkaisematon versio Samsungin Gear VR -laseista. Testikäyttöön toimitettujen laitteiden mallinumero on SM-R323. Ensimmäinen julkaistu versio Gear VR:stä, Innovator Edition Galaxy Note 4:lle, oli mallinumeroltaan SM-R320, Galaxy S6:lle tehty Innovator Edition oli SM-R321 ja nykyisin myynnissä oleva versio Gear VR:stä on SM-R322, joten uusi mallinumero jatkaa sarjaa varsin selvästi.

  Zauba-bongauksen aikataulu viittaa vahvasti siihen, että uuden Gear VR:n julkaisu tapahtuisi samaan aikaan Galaxy Note7:n kanssa. Sen esittelyn odotetaan tapahtuvan 2. elokuuta.

  Uuden Gear VR:n ominaisuuksista ei ole kuulunut raportteja, mutta on hyvin mahdollista, että lasit vastaisivat USB-liitäntää lukuunottamatta nykyisiä Gear VR -laseja. Jossain määrin todennäköisenä voinee pitää USB-C -liitännän rantautumista Samsungin tuleviinkin huippupuhelimiin, jolloin uudet Gear VR -lasit toimisivat aikanaan myös niiden kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju