Mobiili.fi Uusi vaatimus ei vielä lamauttanut: Facebook- ja Messenger-sovellukset toimivat useimmissa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2172
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebook Messengerin osalta kerrotaan nyt vaatimuksesta 2 gigatavun RAM-muistiin.


  Windows-puhelinten Facebook ja Facebook Messenger -sovellusten tiedoissa vähimmäislaitteistovaatimus on noussut 2 gigatavuun.

  Tämä tarkoittaisi sovellusten jäämistä vain todella harvojen Windows-puhelinkäyttäjien herkuksi, sillä useimmissa suosituimmissa WIndows-puhelimissa, kuten edullisemmissa ja vanhemmissa Lumioissa on RAM-muistia vain korkeintaan 1 gigatavu.

  Aivan näin paha tilanne ei kuitenkaan toistaiseksi näytä olevan. Facebook-sovellusten asentaminen alle 2 gigatavun RAM-muistilla varustettuihin puhelimiin onnistuu yhä mainitusta tiedosta huolimatta ja myös aiemmin puhelimiin asennetut sovellukset toimivat yhä. Sen sijaan alle 2 gigatavun RAM-muistillisilla puhelimilla ei voi toistaiseksi nähtävästi arvioida Facebookin sovelluksia Windowsin kaupassa.

  MSPoweruserin mukaan Facebook-sovellusten toiminnassa on ollut ongelmia Windows 10 Mobile -laitteissa. Sovellukset ovat voineet olla hitaita, jumittua tai kaatua kokonaan. Laitteistovaatimusten nosto 2 gigatavuun voisi olla ratkaisu ongelmiin, mutta samalla se veisi sovelluksen useimmista WIndows-puhelimista. Uusimmistakin Lumioista esimerkiksi edullisemmat Lumia 550 ja Lumia 650 eivät sisällä kuin gigatavun RAM-muistia.

  Facebookin lopullisista aikeista sen Windows-sovellusten osalta ei vielä tiedetä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju