Uusi tuotemerkki: Dog & Bone

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
14.8.2010
Viestit
806
Reaktiopisteet
372
Puhelinmalli
Malli ja merkki saattavat vaihdella...
Esittelemme uusimman tuotemerkkimme: Dog & Bonin. Jos tiedät mikä on LifeProof tai olet suunnitellut LifeProofin ostoa, kannattaa käyttää hetki ja lukea eteenpäin.

Dog & Bone valmistaa suojakoteloita ja Bluetooth-riippulukkoja.

Dog & Bonen valikoimista löytyy tällä hetkellä iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -malleille kolmea eri suojakotelotyyppiä.

Dog & Bone Splash

Splash44-suojakotelo kestää pudotuksen jopa 2 metrin korkeudelta. Erittäin ohut suojakotelo, joka täyttää IP44- ja MILSTD810G-standardin vaatimukset. Suojaa 360 asteisesti koko puhelimen, näytölle sisältää lasisuojakalvon, jonka kovuus on 9H.

Dog & Bone Weitsuit
Dog & Bonen Weitsuit -suojakotelo kestää pudotuksen jopa 2 metrin korkeudelta ja on täysin vesitiivis IP68-standardin mukaisesti, eli kestää pitkän upotuksen veteen. Weitsuit-kotelon erikoisuus on siinä, että iPhonen alkuperäinen näyttö on täysin käytettävissä - sen päälle ei tule mitään suojaa ja näin näyttö säilyttää täysin aidon näppäintuntuman.

Dog & Bone Weitsuit Impact
Dog & Bone Weitsuit Impact -suojakotelo on sama kotelo kuin Weitsuit, mutta sisältää myös näytölle suojan, jonka kovuus on 9H. Tämä suoja on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun ollaan tekemisissä hiekan, sementin, soran tai vastaavan kanssa - tällöin hiekka, sementti tai sora ei pääse tekemisiin itse puhelimen näytön kanssa ja ei pääse itse puhelimen näyttöä naarmuttamaan. Erillisestä näytön suojuksesta huolimatta näyttö on täysin käytettävissä.

Dog & Bone LockSmart -Bluetooth-riippulukot

Riippulukkoja on kolmea eri mallia, matkailuun tarkoitettua Travel-mallia, Mini-mallia ja normaalia. Kaikki riippulukot ovat hallittavissa puhelimen älypuhelinsovelluksen kautta, joka on saatavissa uusimpiin iPhone- ja Android-malleihin.
 
Top Bottom