Mobiili.fi Uusi tietovuoto vihjaa: Galaxy S7 edge on odotettua pienempi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Galaxy S7 kotelovalmistajan vuotamassa mallikuvassa.


  Huhumylly on pyörinyt tulevien Galaxy-lippulaivapuhelinten ympärillä aktiivisena ja hieman päämäärättömänä. Vettä myllyyn lisäävät uusimmat benchmark-tulokset, jotka haastavat jo laajalti hyväksytyn Galaxy S7 edge -mallin kokoluokan.

  Viime vuonna useat raportit kertoivat Galaxy S7 -malliston saapuvan markkinoille jopa neljän puhelimen voimalla. Näistä kaksi olisi ollut perinteisemmän mallisia Galaxy-puhelimia ja toiset kaksi kaarevareunaisilla näytöillä varustettuja edge-puhelimia.

  Sittemmin Samsungin uskotaan siirtyneen takaisin kahden rinnakkaisen mallin strategiaan. Näistä pienemmässä ja perinteisemmässä Galaxy S7:ssä on uskottu olevan 5,1 tai 5,2 tuuman näyttö. Suurempaan Galaxy S7 edge -malliin odotetaan sen sijaan 5,5 tai jopa 5,7 tuuman näyttöä.

  Uusin 9to5Googlen raportoima tietovuoto näyttää kuitenkin haastavan tämän oletuksen. Weibo-palvelussa julkaistut AnTuTu-mittaustulokset vihjaavat nimittäin, että myös Galaxy S7 edge – jonka mallinumeron uskotaan olevan SM-G935 – sijoittuisi 5,1 tuuman kokoluokkaan. Näin ollen luvassa olisi hyvin paljon Galaxy S6:ta ja Galaxy S6 edgeä vastaava S7-parivaljakko.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edgen mahdolliset tekniset tiedot


  Galaxy S7 edgen muiksi ominaisuuksiksi AnTuTu-kuva kertoo Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin, neljän gigatavun RAM-muistin, 64 gigatavun tallennustilan sekä 12 ja viiden megapikselin kamerat. Nämä osuvat varsin hyvin aiempiin huhuihin lukuunottamatta järjestelmäpiiriä, jonka on aiemmin kerrottu olevan Samsungin omaa Exynos-sarjaa.

  Useat toisistaan eroavat ennakkotiedot ovat hyvä merkki siitä, ettei mihinkään huhuun kannata tässä vaiheessa täysin luottaa. Se on kuitenkin selvää, että tulevan Galaxy S7 -malliston muotoutumista on mielenkiintoista seurata.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju