Mobiili.fi Uusi tapaus: iPhone 6 Plus räjähti laturissa ollessaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Fresnossa räjähtänyt iPhone 6 Plus.


  Samsungin Galaxy Note7:t pamahtelevat ympäriinsä, mutta niin tekevät myös Applen iPhone 6 Plussat – ainakin noin viikko edellisestä tapauksesta otsikoihin nousi jälleen myös iPhone 6 Plussan räjähtäminen.

  Yhdysvalloissa Fresnossa, Kaliforniassa räjähti yöllä torstain ja perjantain välisenä kello kolmen aikoihin iPhone 6 Plus laturissa ollessaan. Tietojen mukaan lataukseen käytettiin Applen alkuperäislaturia. Tapauksesta on uutisoinut paikallinen ABC30.

  ”Kuulin sihinää, sitten kuulimme pamahduksen ja näyttö oli tulessa”, kommentoi räjähtäneen puhelimen omistaja Yvette Estrada, jonka aviomies heitti puhelimen vesialtaaseen. Puhelimesta kerrotaan tulleen mustaa savua. Syttynyt puhelin vaurioitti pöytää, sillä olleita silmälaseja sekä kahta Apple Watch -telinettä. Estradan mukaan puhelin oli ollut hänellä vasta kolme kuukautta.

  Aiemmin iPhone 6 Plus räjähti viikolla opiskelijan takataskussa kesken tunnin.

  Apple on kertonut tutkivansa molempia tapauksia. Lisäksi Estradan mukaan Apple on kertonut tarjoavansa korvauksena uuden iPhone 6 Plussan, laturin sekä telineen kellolle.

  Älypuhelinräjähdykset ovat olleet esillä tiheään Samsungin Galaxy Note7 -akkuongelmien aiheuttamien ylikuumenemisten ja räjähdysten käytyä ilmi. Samsung takaisinkutsui vaihdettavaksi kaikki 2,5 miljoonaa ennen ongelmien paljastumista myymäänsä Note7-puhelinta. Sittemmin myös Note7-vaihtolaitteet ovat kuitenkin alkaneet räjähdellä.

  Viimeisen vajaan viikon ajalta Note7-vaihtolaite on räjähtänyt jo neljässä eri tapauksessa.

  iPhone 6 Plussaa eivät vaikuta piinaavan vastaavat rakenteelliset ongelmat, sillä puhelin on ollut markkinoilla jo vuosia ja niitä on käytössä arvioituna toista sataa miljoonaa, kun Note7-myynti on ollut vasta korkeintaan muutama miljoonaa. Lisäksi viimeisimmistä iPhone-tapauksista ainakin ensimmäisen säröllä olleen ja takataskussa pidetyn puhelimen osalta ulkoiset iskut ovat voineet syypäänä nähtyyn räjähdykseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju